Conceptontwikkeling, Evenementen

Total-X

Toonaangevende Wedding&Evenstyling - Wedding & Eventplanning

Total X High class Wedding & Eventstyling – Wedding & Eventplanning  

Ervaren, creatief én persoonlijk.

Een wedding- en eventstylist zoals Total X zorgt voor een totaalstyling van jullie trouwdag: van de uitnodiging tot de menukaart, van het ontwerp van de bruidstaart en het bloemarrangement tot de styling van de dinertafels en het bedenken van de give-away aan het eind. Wij spelen in op jullie persoonlijke wensen en gaan voor een uniek en op maat gemaakt eindresultaat! Indien gewenst stellen wij u voor aan onze beste weddingplanners of ceremoniemeesters.

Alles wat wij op het gebied van weddingstyling doen is natuurlijk ook toepasbaar op een business- of ander soort evenement! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een productpresentatie, bedrijfsfeest, kerstdiner of kerstfeest, modeshow of evenement.
Wij maken er een onvergetelijk event van!

Naast de exclusieve styling van feestlocaties waar wij al jaren specialist in zijn, blijven we ons natuurlijk constant ontwikkelen. We zijn altijd bezig met het bedenken van vernieuwde stylingideeën, zodat elke wedding (of evenement) een nieuwe uitstraling heeft. Een paar steekwoorden: zachte pastels, trendy kant, stijlvolle give-aways, winter wonderland, vintage…
Daarbij gebruiken we unieke decoratiematerialen uit eigen atelier, zodat de exclusiviteit er vanaf straalt!

Sinds 2011 hebben wij ons eigen Total X Online Magazine voor Wedding & Event Styling. In dit magazine komen in elke editie fantastische specialisten en leveranciers naar voren en geven we een kijkje in de wereld van Total X door middel van prachtige fotoreportages.

Enjoy!

Mail:
Telefoon: M 0654380163 F 0206865760
Vestigingsplaats: Amsterdam
Regio's: Internationaal, Internationaal
Klanten: Particulier, Zakelijk
Beide Decoratie/Styling/Planning/Organisatie geralateerd
Werkervaring: 5-10 jaar