Projectinrichting, Training

Studio Valentijn

ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, onderwijs en gespecialiseerd in lichtadvies & lichtplan

Studio Valentijn BNO is een veelzijdige studio voor interieurarchitectuur, gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en het maken van lichtplannen voor kantoorpanden, horecagelegenheden, retail en particuliere woningen.

Eigenaar Annelies Valentijn heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, na ruime werkervaring te hebben opgedaan bij diverse interieurbureaus, woonwinkels en lichtbedrijven heeft Annelies in 2006 haar eigen ontwerpstudio opgericht. In samenwerking met verschillende partijen maakte ze tientallen licht- en interieurplannen voor woonhuizen, kantoorpanden en horecagelegenheden in binnen- en buitenland.

We werken met ons team van freelancers voor een diversiteit aan gerenommeerde opdrachtgevers;

Boutique Concept Store Co van der Horst
Tefaf Kunstbeurs, Maastricht
Philips
Jumbo, PLUS supermarkten
Landal Greenparcs
Eikelenboom
Modular Lighting
FLOS - Ace&Tate / Karl Lagerfeld 
Broeinest
IKEA
Design District
dbieb Leeuwarden
De Rode Winkel 
Wolford

De stijl van Studio Valentijn is te herkennen aan de tijdloze, heldere en doordachte conceptmatige ontwerpen, uitgewerkt tot in de kleinste details.

Naast het werk bij Studio Valentijn is Annelies oprichtster van De Lichtschool ; een fris en creatieve vakopleiding en bieden lichtopleidingen, lichtcursussen en lichtworkshops aan interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels. Daarnaast verzorgen we met De Lichtschool incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB bedrijfsleven, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Mail:
Telefoon: 06-19050154
Vestigingsplaats: Breukelen Ut
Regio's: Midden, Noord
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: meer dan 10 jaar