Interieurontwerp, Interieurstyling, Verkoopstyling

Feng Shui Design Academy

Gecertificeerde beroepsopleiding tot Feng Shui Expert™

Feng Shui Design Academy is de opleider voor Traditionele Kompas Feng Shui. Hier leer je de 6000 jaar oude studie van het scheppen van harmonie binnen onze leefomgeving. In de lessen, opdrachten en lesmateriaal werken we alleen met de klassieke en authentieke Feng Shui kennis en technieken.

De modulaire opleiding tot Feng Shui Expert™ is opgebouwd uit zelfstandige modules die zowel theoretisch als zeer praktisch van opzet zijn. Als student bepaal je je eigen studietempo; voor het diplomatraject moet je de opleiding binnen een jaar afronden. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven jou toegang tot het Nederlands Feng Shui Register™ .

Wij onderscheiden ons door de unieke praktijkgerichte aanpak, die goed aansluit bij mensen met een voltijd- of parttime baan die willen uitblinken in hun eigen sector of hun eigen droombaan willen creëren.

Inhouse trainingen
Naast de reguliere cursussen bieden wij ook een serie in-house trainingen voor specifieke branches aan. Zo hebben wij o.a. voor het ontwerpteam van Piet Boon een training op maat verzorgd.

Voor het starten van deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Studietrajecten:

  • Feng Shui Expert™
  • Feng Shui Verkoopstylist™
  • Feng Shui Modestylist™
  • Feng Shui Lifestyle Coach™

Feng Shui Design Academy is officieel erkend als opleidingsinstituut en is daarmee geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Mail:
Telefoon:
Vestigingsplaats: Culemborg
Leslocatie(s): Culemborg. Trainingen op maat ook op locatie: groepen, teams én 1-op-1
Trainingen op maat: Ja
Niveau: MBO, HBO

Artikelen van Feng Shui Design Academy