Interieurstyling, Interieurontwerp

Interieuradvies appartement Eindhoven

Een nieuw aangekocht appartement in een woontoren in Eindhoven moest helemaal ingericht worden. Van de keuze van de vloer, kleuradvies voor muren en plafond, tot meubelen en accessoires. Uitgangspunten waren: modern, stoer, licht en mannelijk. Kamervragen gaf advies in:

Kleur
Omdat het enige licht via de loggia naar binnen stroomt, is het basisuitgangspunt licht; witte muren en een lichtgrijze gietvloer.

Vloer
De gietvloer benadrukt het moderne karakter van het appartement. En contrasteert mooi met het recolered tapijt en de houten tafel.

Eetkamertafel
De lichtvoetige eetkamertafel is samen ontworpen met en handgemaakt door de Eindhovense meubelmaker Gijs Blankers.

Raambekleding
In de woonkamer hangen lichtbeige linnen gordijnen, wat van nature een warme sfeer geeft.

Verlichting
De Random Light lamp van ontwerper Bertjan Pot geeft het eetgedeelte van het appartement een transparante look met een mooi diffuus licht.

Meubels en accessoires
Naast de designbank, het recolered tapijt, de Tolomeo lamp, eetkamerstoelen, en het strakke tv-meubel geven een aantal reisfoto’s een persoonlijk tintje aan de woning.

De loggia van het appartement op de 7e etage is de perfecte plek om te relaxen, een boek te lezen of te genieten van de zon. Het lichte hoogpolig tapijt en een moderne chaise longue maken de loggia tot een volwaardige tweede woonkamernaar profiel Kamervragen
<
>