Branding, Conceptontwikkeling, Retailadvies

CF retailadvies

Retailadviseur, -stylist en aanjager retailprojecten

Van idee tot activatie

Carin Frijters, oprichter van retailadviesbureau CF retail en schrijfster van de boeken Prikkel de Koopknop en RetailTheater, werd nog net niet geboren op de winkelvloer, maar het scheelde niet veel. Haar hele werkzame leven is ze al werkzaam in de retail. Ze inspireert niet alleen, maar bouwt ook samen met retailers aan onderscheidende winkelconcepten. CF retail helpt bij de strategische ontwikkeling of leidt met haar landelijk platform van retailstylisten het project van begin tot het einde in goede banen.

Daarnaast geeft ze lezingen, praktische trainingen en een mastercourse De winkel als Theater, organiseert ze regelmatig (in binnen- en buitenland) inspiratietours over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer en publiceert in allerlei vakbladen over trends en innovatieve winkelconcepten die de consument weten te prikkelen. Carin is een veelgevraagd aanjager van retailprojecten en initiator van RetailTheater netwerkorganisatie, online platform én boek.

 

Mail:
Telefoon: 06 22991709
Vestigingsplaats: Breda
Regio's: Internationaal, West
Klanten: Zakelijk
Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse retailers in de volgende branches; wonen, dames- en heren mode, optiek, juwelier, tuin, dier, doe het zelf, fair trade, automotive, medische hulpmiddelen, speelgoed, drogmetica, tweewieler en kringloop.
Werkervaring: meer dan 10 jaar
LeLab - online communicatie