Stageplaats bij Vyva Fabrics - styling en marketing

Stylink.Studio  zaterdag 16 november 2019

Vyva Fabrics is een groothandel gespecialiseerd in meubel-, project-, en outdoorstoffen. Sinds 1990 levert Vyva Fabrics hoogwaardige stoffen en kunstleer voor zowel interieur als exterieur. Vyva Fabrics staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zie je terug in de samenwerking met wereldmerken als Sunbrella en Majilite én in de kwaliteit van het eigen merk F.4.L. (Fabrics for Life). 

vyva fabrics amsterdam interieurtextiel

Bij Vyva Fabrics is ruimte voor een stagair. De standplaats is het Vyva-hoofdkantoor op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. 

Wie ben je?
Je volgt een opleiding op hbo-niveau (bijvoorbeeld op het gebied van marketing of styling) en hebt interesse in interieur en textiel. Je woont in (de buurt van) Amsterdam en kunt zelfstandig werken. Het aantal dagen dat je beschikbaar bent maakt niet uit. 

Wat ga je doen?
Als stagiair heb je een ondersteunende functie in styling en marketing:

  • je helpt bij de styling en marketing voor onze nieuwe collecties
  • je stelt stalenkaarten, bundels en moodboards samen
  • je werkt klantenbestanden bij en verzorgt mailings en nieuwsbrieven

Je werkt in een informele sfeer tussen andere enthousiaste professionals. 

Meer weten? 
Informatie over de merken en portfolio van Vyva Fabrics vind je op de website vyvafabrics.nl of op Instagram: @vyvafabrics

Reageren?
Lijkt het wat om te werken in de wereld van meubel-, project- en outdoortextiel? Dan is dit een prachtige kans! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carol Driessen, eigenaar van Vyva Fabrics via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch: 020 6599523.