Midsummer Inspiration: festival voor trends, kunst en design

Stylink.Studio  maandag 03 juni 2019

Midsummer Inspiration is een kleinschalig festival waar future lifestyle, decoration, art & design centraal staan. Uitgangspunt voor het festival zijn zes style scenario's van curator en stylist Milou Ket. De setting: vernieuwend, spannend, professioneel en basic.

Midsummer inspiration Soft Reflections Milou Ket interieur inspiratie art trends snoepkleuren 
Soft reflections, één van de style scenario's van Milou Ket

Zinnenprikkelend

Midsummer Inspiration wordt gehouden in het weekend van 22 en 23 juni in Amsterdam. Verwacht een zeer gevarieerd, hoogwaardig aanbod aan Art & Design in een zinnenprikkelende setting met een bom aan kleuren en geuren, intrigerende hapjes, drankjes en bijzondere muziek. 

Ben je op zoek naar interieur- en kleurinspiratie, unieke kunstwerken en inspirerende stijltrends? Dan wil je dit nieuwe, kleinschalige festival niet missen!

Style scenario's, kunst en design

Op basis van de style scenario's van curator Milou Ket ontwikkelden kunstenaars en designers producten die worden getoond in grote 3D-presentaties. De kunstenaars zijn aanwezig om meer van hun eigen werk te laten zien, erover te vertellen en het te verkopen.

Ook te koop: Milou's Mini Moodboards, 30 mini-moodboards met een vooruitblik op dessins, kleur en materialen, die ook als ansichtkaart te versturen zijn. De mini's, verpakt in een mooi doosje met omslag, zijn te koop voor de speciale prijs van € 39,90.

Midsummer inspiration PI Timeless Sanctuary Milou Ket 
Timeless Sanctuary, een van de zes style scenario's van Milou Ket

Trendlezingen

Voor opening van het festival deelt Milou in een trendlezing haar ideeën over stijl, kleur, atmosfeer, dessins en materialen voor interieurs in 2020/2021. Ze gaf deze lezing eerder op beurzen als Heimtextil in Frankfurt, Surtex in New York en Evteks in Istanbul. Een unieke kans om haar visie op productontwikkeling voor interieur '20/21 te ervaren!

Praktisch

Festival Midsummer Inspiration

  • zaterdag 22 juni, van 12 tot 21 uur
  • zondag 23 juni, van 12 tot 18 uur
  • Locatie: Bagagehal Loods 6, KNSM-laan 143 Amsterdam (kaart)
  • Gratis toegang

Lezingen:

  • Zaterdag 22 juni, van 11 tot 11:45 uur
  • Zondag 23 juni, van 11 tot 11:45 uur
  • Toegang: € 15 (pinapparaat aanwezig)

Registreren voor de lezing: mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , en vermeld op welke dag je wilt komen en met hoeveel personen je komt

Meer informatie

Midsummer inspiration PI Luxurious Nostalgia Milou Ket interieur inspiratie art trends moody fluweel edelstenen
Luxurious Nostalgia, een van de die style scenario's van Milou Ket