Vacature: Imbarro zoekt dtp'er met fotografie- en styling-skills

Stylink.Studio i.s.m. Imbarro  dinsdag 02 juli 2019

Imbarro zoekt een dtp'er met fotografie- en styling skills die op creatief vlak het verschil kan maken. Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je werkt hands-on en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het betreft een functie van 28 – 32 uur per week op MBO+ niveau.

imbarro sfeer

Wat ga je doen?
Je werk varieert van het creëren van posters en lookbooks tot het opmaken van online banners voor de webshop, nieuwsbrieven en content voor onze social media kanalen. Je bewaakt de huisstijl van Imbarro om zo een consequente en uniforme communicatie te garanderen. Ondertussen streef je continu naar verbetering van de uitstraling van onze uitingen. Je denkt graag mee en participeert in brainstormsessies.

Conceptideeën vertaal en voer je gemakkelijk door naar communicatie- en promotiemateriaal; geen idee is te gek voor je. Ook onze collectie weet je haarfijn goed vast te leggen door de lens van de camera in zowel product- als sfeerfotografie. Ervaring met styling is een pré. Het beheren van een overzichtelijke beeldbank behoort ook tot je taken, net als het beheer van de webshop op het gebied van producten en klanten.

Je bent de spil in alle styling activiteiten en helpt indien nodig mee met aanvulling en styling van de Cash & Carry's. Kortom: je werkt op een dynamische plek waar geen dag hetzelfde is.

 brandstory afbeelding imbarro

Functie eisen

  • Je bent een kleurrijke, inspirerende creatieveling met een hands-on mentaliteit en open houding die sterk in zijn/haar schoenen staat
  • 
Je bent een interieurjunkie en je houdt de trends en merken in de gaten op social media, magazines en in de shops

  • Werken voor een uniek kleurrijk interieurmerk doet jouw hart sneller kloppen
  • 
Fotograferen van interieur- en mode accessoires voor o.a onze webshop en het beheren van een overzichtelijke beeldbank kan jij 
  • 
Je beheerst het Adobe CC pakket, met name indesign en Photoshop om zowel concept tot aan productie prefect aan te leveren
  • 
Een goed gevoel voor styling van interieur- en mode accessoires voor sfeerfotografie en op locatie voor onze Cash & Carry's en beurzen is een dikke pré
  • Je vindt het leuk om in een klein team samen te werken op een te gekke locatie
  • Je werkt netjes, overzichtelijk en kunt goed plannen.
  • Een rijbewijs hebben is een noodzaak.

Over Imbarro
Imbarro is een Nederlands merk voor interieur- en mode-accessoires.

 Sinds 2002 ontwerpen wij interieur- en modeaccessoires met de kenmerkende prints en kleuren. Onze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de leveranciers en de consument. Wij ontwerpen producten waar je blij van wordt!

Reageren vóór 15 juli
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan voor 15 juli je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.