Van eigen stijl naar eigen merk - het complete plaatje

Je eigen collectie? Now is the time!

Stylink.Studio i.s.m. CRE8 Printing Ambitions  maandag 19 augustus 2019

Als interieurontwerper of -stylist creëer je de mooiste ruimtes. Je vakkennis en je creativiteit zijn de basis daarvoor; je eigen stijl bepaalt je succes. Zou het niet mooi zijn om die eigen stijl ook om te zetten in producten van je eigen merk? Zo kun je je klanten beter van dienst zijn, nog duidelijker je handschrift laten zien én meer verdienen. Dat is win-win-win!


cre8yourown - van eigen stijl naar eigen merk #cre8yourown #interieurontwerp #interieurstyling #wanddecoratie #fotografie #illustratie
Je eigen foto's, illustraties of collages in je interieurontwerpen: everything is in the details!

CRE8 your own

Stel je voor dat je je eigen producten kunt toepassen in de interieurs die je ontwerpt. Behang, wanddecoraties en -panelen, tafels van glas of hout, deuren, keukenachterwanden... door jou ontworpen, voorzien van jouw logo en geleverd in jouw verpakking. Zonder zorgen, en met een minimale investering: het enige wat jij doet is de ontwerpen aanleveren. Online natuurlijk. CRE8 doet vervolgens de rest: productie, verpakken én verzenden. Met jouw bedrijfsnaam en -adres als afzender. Het is tenslotte jouw merk.

Showtime! Welkom op 26 augustus in Tica

Is het een lang gekoesterde droom om je eigen collectie te hebben? This is your time! Kom op 26 augustus naar de showroom van Wandkraft in Tica, daar geven we tekst en uitleg en kun je in alle rust voorbeelden in verschillende materialen bekijken. Zo dichtbij was je eigen merk nog nooit!

Ben je erbij?

  • Maandag 26 augustus, vanaf 11 uur 
  • Tica
  • Randweg 155, Uithoorn (kaart)
  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (als je dat voor 23 augustus doet reserveren we een super goodiebag voor je)

Kun je niet op 26 augustus maar ben je wel geïnteresseerd? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan nemen we contact met je op - no strings attached! 


green view wanddecoratie eigen merk #cre8yourown #eigenmerk #fotografie #illustratie #interieurontwerp #interieurstyling
Sfeerbepalend: wanddecoratie maakt je interieurontwerp áf

Meer verdienen

Met je eigen collectie heb je een extra bron van inkomsten. Je kunt de producten immers ook 'los', dus zonder een compleet interieuradvies verkopen - in een webshop bijvoorbeeld, op een vriendinnenavond of in een winkel.

Je weet vooraf wat je inkoopprijs is, de verkoopprijs - en daarmee ook de marge - bepaal je zelf. En omdat er on demand wordt geproduceerd zijn investeringen niet nodig. Je zit dus niet met voorraden en kunt snel je assortiment aanpassen.

behang laten printen cre8 your own interieur ontwerp styling #wallpaper #designyourown #patterndesign #interiordesign
Behang met jouw handschrift

Simpel, snel, secuur

Je richt een account in op de website van CRE8 en kunt meteen daarna starten. Wil je wanddecoratie laten maken? Upload je illustratie, foto of dessin, kies maat en materiaal en vul in waar de producten moeten worden afgeleverd. That's it! Binnen een week wordt de wanddecoratie (voorzien van een sticker met jouw logo op de achterzijde) afgeleverd bij je klant. Nogmaals: met jouw bedrijfsnaam en -adres op de verpakking.

branded sample box verpakking #eigenmerk #interieur #dessin #wanddecoratie #cre8yourown #branding #packaging
Branded sample box (links) en verpakking: zo ontvangt je klant je producten

Sell it met de sample box

Om je klanten een voorbeeld van kleur en materiaal te kunnen geven kun je een prachtig uitgevoerde sample box bestellen, een zwarte magneetdoos in A3-formaat met jouw logo erop. De sample box bevat jouw prints in verschillende materialen en is een perfecte manier om je klanten kennis te laten maken met de kwaliteit van je werk en merk.

Op een rijtje

  • je eigen ontwerpen professioneel geproduceerd en branded geleverd bij je klant
  • wanddecoratie, behang, tafels, headboards, douchewanden, deuren... - jij bent aan zet
  • extra bron van inkomsten
  • bepaal zelf de verkoopprijs
  • geen investering, geen verplichte afname, geen voorraden


geprinte tafelbladen #eigenmerk #eigenontwerp #interieurontwerp #interieurstyling #dessin
Denk ook aan tafelbladen van glas of hout, (systeem)plafonds, keukenachterwanden,  douchewanden en headboards - ook voor hotels

Over CRE8: printing ambitions

Printing ambitions is het motto van het printbedrijf CRE8, dat innovatie en creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. CRE8, gevestigd in Duitsland, net over de grens met Enschede, levert onder meer prints voor interieurbouw, signing en exposities en produceert wanddecoratie; het eigen label Wandkraft wordt verkocht in woonwinkels in Nederland en Duitsland. CRE8 zet ook jouw ambities om in een tastbaar product! www.printingambitions.com

drukkerij printing ambitions cre8-digital #digitalprinting #printingondemand #cre8 #homedeco
Where the magic happens: CRE8 printing ambitions

eigen merk wanddecoratie behang design interieur #branding #interior #woonmerk #eigenmerk #handschrift #interieurstyling #interieurontwerp  
↑ Geen investeringen, geen verplichte afname, geen voorraden - je bepaalt zelf je marge ↓
green japan frame illustration createyourown cre8

'CRE8 YOUR OWN' is een co-productie van CRE8 en Stylink. Meer weten?