Proefles Color Passport

NIA Academie  vrijdag 05 mei 2017

Color Passport...misschien heb je er al eens van gehoord. Na 20 jaar onderzoek en ontwikkeling werd dit systeem gelanceerd. Color Passport is een innovatief en internationaal kleursysteem voor professionele vormgevers en brengt een nieuwe manier van werken met kleur, die je inzicht geeft in hoe kleur ons (de klant!) beïnvloedt. Dit breed inzetbare kleursysteem is geschikt voor het bepalen van kleuren van o.a. collecties, producten, interieur, exterieur en mode en het is geschikt voor de nationale en internationale markt.

Proefles
Wij zijn erg enthousiast over het kleursysteem! Als je je verdiept in het Color Passport System, verover je belangrijke tools die je heel gericht én creatiever kunt toepassen in je werk als interieurprofessional. Zin in deze cursus? Meer info over deze cursus en inschrijven via onze NIA site.

Om je kennis te laten maken met Color Passport, organiseert NIA een proefles op dinsdag 27 juni in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Proefles Color Passport

Beter motiveren
'Ik weet al heel veel van kleur. Waarom zou ik me verdiepen in nóg een kleursysteem?' vraag je je misschien af. Color Passport is een systeem dat niet alleen náást andere systemen werkt, het werkt ook overkoepelend! Het is toepasbaar op veelgebruikte kleursystemen als het NCS-kleursysteem en Pantone. Het Color Passport Institute heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe kleur en het brein op elkaar reageren. Op basis hiervan lanceerde het instituut een systeem dat het gemakkelijk maakt om te navigeren door de talloze kleuren en nuances die bestaan.

Proefles Color Passport

Docent
Je docent is Marie-Gon Vos. Binnen de stylingwereld is zij één van de trendsetters op het gebied van kleur en werkt ze met veel toonaangevende bedrijven in de interieurbranche, zoals VT Wonen & Designbeurs, HISTOR en vele tijdschriften. Zij is ook één van de eersten die de meerwaarde van het Color Passport System inzag en er in is geschoold.

Feedback

Marie-Gon Vos, docent bij NIA ACADEMIE en gebruiker van het systeem, zegt hierover:"Ik vind het heerlijk om mee te werken, het maakt kiezen veel eenvoudiger. De terugkoppeling en onderbouwing naar mijn klant is veel steviger, waardoor m'n verhaal nóg meer staat als een huis. Het mooie is dat na mijn toelichting er direct herkenning is bij de klant én voor het gekozen kleurenpalet".

Proefles Color Passport

Nieuwegein
Proefles Color Passport
Darum: dinsdag 27 juni 2017
Tijd: 10.30 tot 12.30 uur
Locatie: De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein.

Aanmelden
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met het Color Passport Systeem? Je kunt gratis deelnemen aan onze proeflessen. Je moet je wel vooraf even aanmelden i.v.m. onze voorbereidingen en de faciliteiten. Neem gerust een vriend of vriendin mee! Aanmelden kan via e-mail

Proefles Color Passport