Gecertificeerde beroepsopleiding Feng Shui Expert™

Feng Shui Design Academy  maandag 29 augustus 2016

"We zijn op weg naar een gezondere en vreedzamere levensstijl" zegt trendwatcher Li Edelkoort. De verwachting is dat het bevorderen van de kwaliteit van het leven, een van de belangrijkste doelen van deze eeuw zal zijn. Mensen zullen de experts in 'wellbeing' opzoeken.

Beroepsopleiding en masterclasses Feng Shui #fengshui #masterclass #opleiding #cursus

Kijken naar de ziel van de ruimte
Ontwerpers en architecten kunnen daar al op inspelen, maar zullen zich wel als specialist in hun vak moeten profileren. Feng Shui Design Academy™ geeft je een kans om dit te doen. Deze academie onderscheidt zich van andere interieuropleidingen, doordat Feng Shui verder kijkt dan het aankleden van een ruimte. Feng Shui kijkt naar de ziel van de ruimte.

Kijken naar de ziel van de ruimte - beroepsopleiding Feng Shui expert #fengshui #interieur #opleiding
beroepsopleiding Feng Shui Expert - kijken naar de ziel van de ruimte

Kennis is Kracht!
Feng Shui Design Academy is de opleider voor Traditionele Kompas Feng Shui. Hier leer je de 6000 jaar oude studie van het scheppen van harmonie binnen onze leefomgeving. Alleen traditionele, klassieke & authentieke Feng Shui kennis en technieken worden toegepast in de lessen, opdrachten en het lesmateriaal.

De modulaire opleiding tot Feng Shui Expert™ is opgebouwd uit zelfstandige modules die zowel theoretisch als praktisch van opzet zijn. Studenten kunnen hun eigen studietempo bepalen. Voor het diplomatraject moet de opleiding binnen een jaar afgerond zijn. Het diploma en de titel Feng Shui Expert™ geven jou toegang tot het Nederlandse Feng Shui Register™.

Wij onderscheiden ons door de unieke praktijkgerichte aanpak, die aansluit bij mensen met een voltijd- of parttime baan die uit willen blinken in hun eigen sector of juist hun eigen droombaan willen creëren.

Feng Shui Design workshop bij Piet Boon #fengshui #design #pietboon #workshop
Maatwerk: Feng Shui workshop bij het ontwerpteam van Piet Boon

Ook trainingen op maat 
Naast de reguliere cursussen bieden wij ook een serie in-house trainingen voor specifieke branches aan. Zo hebben wij o.a. ook voor het Piet Boon ontwerpteam een training op maat verzorgd.

Studietrajecten:

  • Feng Shui Expert™
  • Feng Shui Verkoopstylist™
  • Feng Shui Modestylist™
  • Feng Shui Lifestyle Coach™

De opleiding zijn geschikt voor stylisten, (binnenhuis)architecten, makelaars, verkoopstylisten, medewerkers van interieurwinkels, meubelproducenten, mensen uit wellness- en fashionindustrie, productontwikkelaars en creatieve ondernemers die een eigen Feng Shui adviesbureau/consultancy willen opstarten.

LEER OM DE WERELD EEN MOOIERE PLEK TE MAKEN, KAMER VOOR KAMER!

Meer informatie, cursusdata en inschrijven