NIA lanceert vakopleiding Binnenhuisontwerpen in designstad Rotterdam

NIA Academie  woensdag 13 januari 2016

Rotterdam, januari 2016 – Opvallend design, spraakmakende architectuur, stedelijke vernieuwing: onze nationale havenstad staat wereldwijd bekend als hotspot voor vormgeving. Een professionele, compacte opleiding voor interieurontwerpers ontbrak echter nog in de regio. Opleidingsinstituut NIA ACADEMIE speelt hierop in en biedt vanaf begin maart 2016 haar gedegen Vakopleiding Binnenhuisontwerpen aan in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende proefles volgen.

NIA lanceert vakopleiding Binnenhuisontwerpen in designstad ...

Nummer 5 in de Top 10. Dat is de positie van Rotterdam in de maatgevende reisgids Lonely Planet’s Best Travel. Projecten als de Kop van Zuid, de Erasmusbrug, de Markthal en fraaie verbouwingen van oude panden hebben de stad opgestuwd. Aankomend vormgevers treden toe tot die designwereld met NIA’s Vakopleiding Binnenhuisontwerpen. In 12 lesdagen leggen zij een stevig fundament voor hun nieuwe beroep als interieurvormgever.

In NIA’s Vakopleiding Binnenhuisontwerpen wordt lesstof als perspectieftekenen, materiaalgebruik, concept en interieurontwerp behandeld. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt gehouden waardoor er naast kennisoverdracht veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Buiten de klassikale lessen werkt de student zelfstandig aan huiswerkopdrachten.

Geïnteresseerden in de opleiding kunnen naar de proeflessen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling. Datum: Vrijdag 23 september. Tijd: 14.00 tot 17.00 uur. Locatie: Pand010, West Blaak 33 | Rotterdam. Programma: 14.00 uur introductie, 14.30 uur Binnenhuis 15.30 uur Interieurstyling.

Advies
: Volg beide proeflessen, zodat je weet wat het verschil is tussen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling. Zo kun je beter beslissen welke opleiding het beste bij je past. 
Inschrijven: NIA heeft de afgelopen jaren een unieke positie verworven met haar modulair onderwijs voor interieurprofessionals. Het instituut leidt op met praktijkgerichte opleidingen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling en met cursussen zoals SketchUp en kleur-, dessin- en lichtontwerp. Inmiddels zijn er bij NIA honderden interieurvormgevers geschoold. Alle docenten zijn vakmensen uit de branche. Daarnaast werkt NIA samen met marktpartijen als BSN Crisp, Stylink.nl en bedrijven uit de interieurindustrie.

Meer lezen? Surf naar de site van NIA!
Of meld je direct aan voor de proefles in Rotterdam op vrijdag 5 februari 2016. Mail je naam, proefles Rotterdam naar NIA heeft de afgelopen jaren een unieke positie verworven met haar modulair onderwijs voor interieurprofessionals. Het instituut leidt op met praktijkgerichte opleidingen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling en met cursussen zoals SketchUp en kleur-, dessin- en lichtontwerp. Inmiddels zijn er bij NIA ACADEMIE honderden interieurvormgevers geschoold. Alle docenten zijn vakmensen uit de branche. Daarnaast werkt NIA samen marktpartijen als BSN Crisp, Stylink.nl en bedrijven uit de interieurindustrie.

Meer lezen? Surf naar de site van NIA!
Of meld je direct aan voor de proefles in Rotterdam op vrijdag 5 februari 2016. Mail je naam, proefles Rotterdam naar .

NIA lanceert vakopleiding Binnenhuisontwerpen in designstad ...
bron:o.a. Flexa

NIA heeft de afgelopen jaren een unieke positie verworven met haar modulair onderwijs voor interieurprofessionals. Het instituut leidt op met praktijkgerichte opleidingen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling en met cursussen zoals SketchUp en kleur-, dessin- en lichtontwerp. Inmiddels zijn er bij NIA ACADEMIE honderden interieurvormgevers geschoold. Alle docenten zijn vakmensen uit de branche. Daarnaast werkt NIA samen met brancheorganisaties als BSN Crisp, Stylink.nl en bedrijven uit de interieurindustrie.

Meer lezen? Surf naar de site van NIA!
Of meld je direct aan voor de proefles in Rotterdam op vrijdag 5 februari 2016. Mail je naam, proefles Rotterdam naar

Uitgebreide cursusomschrijving en inschrijving Binnenhuisontwerpen 1

Uitgebreide cursusomschrijving en inschrijving Binnehuisontwerpen 2

Uitgebreide cursusomschrijving en inschrijving Interieurstyling