3-daagse cursus | Kleuradviseur 1

NIA Academie  woensdag 09 december 2015

Marie-Gon Vos is een van de bekendste stylisten van Nederland, met klanten als Karwei, Royal Leerdam, Allerhande, Histor en vele particulieren. Samen met de NIA ACADEMIE heeft Marie-Gon een cursus ontwikkeld waar kleur en advies centraal staan. Een juist kleuradvies – bijvoorbeeld binnen een architectonisch plan of stylingconcept - is essentieel om een project te doen slagen. In deze training leer je het professioneel toepassen van kleur in interieurs, met precisie, met verfijning, in nuances.

Direct naar de uitgebreide cursusomschrijving en actuele data op de NIA-site.

3-daagse cursus | Kleuradviseur 1
Docent Marie-Gon

Van intuïtief naar motivatie
In deze cursus komt het motiveren van jouw kleuradviezen uitgebreid aan de orde. Dit aspect is namelijk cruciaal naar je opdrachtgever toe. Vaak vertelt je intuïtie dat “het goed zit”, maar hoe breng je dat onderbuikgevoel over aan de klant? Om die klant te kunnen overtuigen en om jouw eigen keuzes te motiveren moet je onderbouwen. En theorie van kleursystemen kennen. Dit alles ontwikkel je in deze training.

Gastles
Omdat je ook op de hoogte moet zijn van de verschillende soorten verf, bindmiddelen en ondergronden is een gastles van 1 dagdeel door Stefan de Rooij over verf en techniek onderdeel van het cursusprogramma.

Docent
Deze cursus wordt gegeven door verschillende docenten. Als Marie-Gon in het buitenland is, wordt de cursus gegeven door Iris Havekes of Ellentine van Elderen.

3-daagse cursus | Kleuradviseur 1
NCS kleursysteem is onderdeel van het lesmateriaal

Goed gereedschap is het halve werk!
Bij de cursusprijs is inbegrepen: Histor kleurenwaaier met 1250 kleuren, gelamineerde prints en kleurenoefeningen, cursus map met hand-out met een totaalwaarde van € 79,-.

Doelgroep 
Werknemers uit de woonbranche die kleuradvies geven. Interieurontwerpers en -stylisten die ruimtelijke ontwerpen maken, met kleur als belangrijk onderdeel binnen het ontwerp.

Certificaat
Na het afronden van deze training ontvang je het certificaat ‘Kleuradviseur 1’ van de NIA ACADEMIE.

3-daagse cursus | Kleuradviseur 1

Cursisten feedback
De cursus was erg leerzaam! Ik heb vorig jaar een workshop over het NCIS-kleursysteem gevolgd bij een andere opleiding; die was erg droog en saai!! De uitleg van Marie-Gon was vele malen enthousiaster met leuke voorbeelden uit de praktijk. Ondertussen merk ik bij het geven van advies aan klanten dat ik echt veel geleerd heb, ook leuke tips en trucs, om mijn klanten te overtuigen.

Huiswerkbelasting: Circa acht uur per week
Locatie: De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein
Lestijden: 10.00 tot 16.00 uur. Incl. Uitgebreid lunchbuffet van 12.30 tot 13.30 uur.
Lesdata: Kijk voor actuele cursusdata op de NIA-site

3-daagse cursus | Kleuradviseur 1

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je bijvoorbeeld je persoonlijk leerdoel voorleggen? Neem dan contact op! Dat kan via een mail of met een telefoontje aan de studieadviseur van de NIA ACADEMIE.

Naar de cursusomschrijving en inschrijven


www.niainfo.nl
06 39 76 99 33