Eastborn Urban: boxspring meets sport, design en energy

autre choix  maandag 09 november 2015

Samen met Irene van Ophoven van Autre Choix ontwikkelde beddenfabrikant Hilding Anders het nieuwe merk Eastborn Urban. Irene maakte ontwerpvoorstellen en dessins en bepaalde de winkelpresentie en de fotografie voor de visual. Het gloednieuwe bed is t/m woensdag te zien bij Meubelbeurs Brussel, waar Irene ook de styling verzorgde voor de beursstand van Eastborn Urban.

EastbornUrban1

Door de dynamiek van het dagelijks leven zijn mensen meer bewust bezig met hun gezondheid. De plek die de slaapkamer in huis inneemt, verandert hierdoor ook; dit wordt steeds meer een 'hub' in huis, een belangrijke plek waar je graag verblijft en je energie kunt opdoen voor de komende dag. Samen met ontwerpster Irene van Ophoven van Autre Choix heeft Eastborn deze ontwikkelingen als uitgangspunt genomen.

EastbornUrban2

Fashionable sportswear, automobiles design en wellness als alledaagse activiteit, vormen de inspiratie voor het design van Eastborn Urban. Casual comfort in duotone, een technische vorm en een opvallende combinatie van stoffen en details worden gecombineerd tot een stijlvol design. Techniek, comfort en design komen zo op een positieve, charmante en speelse manier samen. Clean maar zacht. Slimme finishes maken de matras hi tech maar comfortabel. Zo is de tijk van de matras voorzien van een anti-statische lading, waardoor eventuele lading van het lichaam aan de omgeving wordt afgegeven. Zo slaap je ontspannen en word je vol positieve energie wakker. Slim Slapen, Fris wakker (de payoff van Eastborn) wordt met Eastborn Urban helemaal waargemaakt.

www.autrechoix.nl
www.eastborn.nl