Creëren van je merk en bedrijf

Monica Sharma-Patnekar  donderdag 06 augustus 2015

Wil je bedrijf en/of merk verder ontwikkelen? Daar kan ik je bij helpen. Ik ben nieuw op Stylink en denk dat dit een goed manier is om iets over mezelf te vertellen. Ik ben recent begonnen aan een nieuwe reis – voor mezelf gaan werken!
 Het bevalt mij al heel goed.  

Achtergrond & ervaring
Ik heb een heel traditionele studie gevolgd: Doctoraal (Masters) Bedrijfskunde, met Major Marketing, aan de Erasmus Universiteit. Maar ik wilde mijn hart volgen en pakte het anders aan; ik schreef een scriptie voor de Fashion Design Council van India over marketing van Indiase mode merken in Europa. Ik heb dit verder opgebouwd door heel recent een korte cursus te volgen bij de Amsterdamse Fashion Academy (in Fashion Forecasting, Buying en Marketing) om me op weg te helpen richting mijn droom: mijn eigen bedrijf. En dit was kort voor mijn (2e) zwangerschapsverlof. Ik heb het niet makkelijk voor mezelf gemaakt. :)

Ik heb voor 10 jaar gewerkt: 

  • In Nederland, maar voor projecten in Europa en India
  • In Brand Management, Global Marketing & Strategie Ontwikkeling
  • In een start-up tot aan de ‘corporate’ wereld, voor nieuwe en bestaande merken
  • Uitvoerend werk tot aan de adviesbranche
  • In verscheidende sectoren, voor verschillende merken: Lifestyle, Media & Entertainment, FMCG, Financiële dienstverlening, Telecom

Nu begin ik aan mijn eigen “Entrepreneurial journey”.

Wat doe ik en hoe kan ik je helpen?
Ik help je op weg met het groeien van je onderneming. Mijn aanpak is intuïtief, creatief, ondernemend & praktisch.

  • Wat zijn je lange termijn doelstellingen?
  • Hoe kom je er? Wat moet je er voor doen?
  • Wat is je verhaal achter je bedrijf/merk?

Uiteindelijk moet je dit ook daadwerkelijk uitvoeren. Ik kan je daarbij helpen: we doen alles samen en ik zorg ook dat je het begrijpt en verder zelf op kan pakken.

Creëren van je merk en bedrijf

En ondertussen werk ik aan mijn eigen lange termijn bedrijfsidee:
Een retailconcept in de home decor/lifestyle sector met merken uit India. Meer kan ik nog niet vertellen, maar meer volgt als ik daaraan toe ben. Ik hoop dat het snel is!

Creëren van je merk en bedrijf

Wie ben ik, met wie zal je werken?
Geboren in Nederland, met Indiase afkomst. Dat zie je terug in mijn persoonlijke stijl, in wat ik draag en het huis waar ik in woon. Ook mijn eigen bedrijfsidee is hierop gebaseerd. Zie foto.

Mijn familie is mijn wereld, ik ben gek op dansen en hou ontzettend van het inrichten van mijn huis, entertainen & lifestyle in het algemeen (home, food, fashion). Zodra ik een huis binnenloop begin ik in gedachten al de muren af te breken, en soms wil ik een nieuw huis kopen zodat ik mijn nieuwe ideeën kan gebruiken.

Creëren van je merk en bedrijf

Neem contact op
Heb je hulp nodig om je bedrijf en/of merk naar een volgend niveau te tillen, met een creatief, intuïtief, entrepreneurial aanpak, neem contact met mij op via .