Oproep designers: Masterly, the Dutch in Milano

Stylink.Studio  vrijdag 15 september 2017

Volgend jaar ook exposeren in Milaan? In 2018 kun je deelnemen aan de derde editie van 'Masterly - The Dutch in Milano', een Nederlands paviljoen in het schitterende Palazzo Francesco Turati. De eerste twee edities werden door de internationale pers juichend ontvangen!  

Second edition of Masterly, the Dutch in Milano #dutchdesign #milandesignweek #milan #masterly

Masterly is een intiatief van Nicole Uniquole en wordt in samenwerking met de Nederlandse ambassade, het consulaat-generaal in Milaan en de Milanese Kamer van Koophandel georganiseerd.  Tijdens de Salone del Mobile is het Nederlands paviljoen een baken van sublieme ontwerpkwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en innovatie. Een bundeling van krachten die wereldwijd aandacht en publiciteit trekt!

Tulips in Milan - exhibition 'Masterly, the Dutch in Milano' #dutchdesign #masterly #crafts #tulops #milandesignweek #milan
de 15.000 tulpen werden na afloop van de expositie uitgedeeld aan omwonenden (2016)

Dutch Design in het Palazzo
In de historische ruimten van het Palazzo versmelten traditioneel en modern design in een adembenemende tentoonstelling. Werk van individuele ontwerpers wordt hier in samenhang gepresenteerd waarbij historische schilderijen fungeren als rode draad. In de hedendaagse ruimten van het Palazzo presenteren zich Nederlandse bedrijven en topontwerpers die ambachtelijk vakwerk en goede vormgeving hoog in het vaandel hebben staan. De verbindende doorgangen tussen de historische en hedendaagse ruimten tonen hoogwaardige Nederlandse fotografie.

Tableware from Esther Derkx, presented at Masterly, the Dutch in Milano #estherderx #tableware #pottery #dutchdesign
Het 'Vernieuwd!' servies van Esther Derkx deed 't prima in deze klassieke omgeving (2016)

Jouw werk in het Palazzo tijdens Salone del Mobile 2018?
Deelnemen kan op twee manieren: je kunt als individuele ontwerper (design / mode / fotografie) onderdeel zijn van Masterly, of als bedrijf of ontwerpbureau een eigen presentatie vormgeven. 

Groot voordeel voor jou als ontwerper of fotograaf: je hoeft niet voortdurend zelf aanwezig te zijn, de kosten zijn te overzien en door de professionele PR is aandacht gegarandeerd.

Let op: inschijven is geen garantie voor deelname. Het werk wordt ten eerste beoordeeld op inhoudelijke kwaliteit. Vervolgens wordt door de curator bezien of het werk past in de museale tentoonstelling in en rondom de historische ruimten van het Palazzo Francesco Turati.

www.masterly.nu

masterly-the-dutch-in-milano9

Masterly Dutch Design in Milaan #salone #milano #2016 #uniquole #dutchdesign