Woonbeurs wordt 'vt wonen&design beurs'

redactie  dinsdag 27 januari 2015

De Woonbeurs krijgt een nieuwe naam: vt wonen&design beurs. Het evenement vindt dit jaar plaats van 29 september tot en met 4 oktober, wederom in de Amsterdamse RAI.

logo vierkant wit op zwart

"De merkkracht van vtwonen is een belangrijke pijler van de beurs," aldus Ard Siekerman, brand director Home Deco bij Sanoma. "De nieuwe naam is een logisch gevolg van onze groeistrategie waarbij we meer bezoekers en deelnemers willen verwelkomen. Er is naast de reikwijdte van de woonstijlen van vtwonen ook een belangrijke rol voor designexpert Eigen Huis & Interieur en voor ariadne at Home op de beurs."

Woonbeurs 2014 StanKoolen 030-2

Nieuwe beleving
De 23e editie van het evenement zet zwaar in op beleving. "De actieve woonconsument zal meer dan ooit samen met de smaakmakers en designexperts uit de woonbranche interactief zijn woondromen kunnen realiseren op de vt wonen&design beurs," zegt Ingrid van Schooten, manager van de beurs. "De bezoeker kan een eigen beursprogramma samenstellen op een persoonlijke webpagina die het hele jaar beschikbaar blijft om keuzes te maken uit de merken en producten die het beste aansluiten bij zijn woonwensen."

De vt wonen&design beurs - voorheen de Woonbeurs - is de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met alle woonmerken van Sanoma, waaronder vtwonen, Eigen Huis & Interieur, More than Classic en ariadne at Home. Jaarlijks bezoeken ruim 70.000 consumenten de beurs.

Een impressie van de vorige editie:

woonbeurs-wordt-vt-wonen-design-beurs7

woonbeurs-wordt-vt-wonen-design-beurs8

woonbeurs-wordt-vt-wonen-design-beurs9

beeld van Monique Tieleman

Bewaren