Seminar kleurentrends // SS 2016

redactie  vrijdag 09 januari 2015

Waarom zien we in het zomerseizoen van 2016 overal Ocean Blue en Pale Pink? Hoe vertalen we die kleuren naar fashion, food en design? Is vintage in 2016 passé en antiek het nieuwe hip? Wordt normcore echt een trend? En waarom zijn zowel bejaarden als Cleopatra de stijliconen van vandaag?

Trendseminar kleur
Tijdens het Box3 Trendseminar op dinsdag 10 februari krijg je antwoord op deze vragen. Trendforecaster Hilde Francq informeert en inspireert met een presentatie op het snijvlak van creativiteit en nieuwe ontwikkelingen en gidst je naar de toekomst van vorm, materiaal en kleur. Als geen ander weet zij verbanden te leggen tussen macrotrends en kleur. 

Het trendseminar vindt plaats in het Retailpodium in Urban City, een inspirerende omgeving in hartje Antwerpen; "the place tot be" om nieuwe ideeën op te doen en de uitdagingen van morgen vandaag aan te pakken. Handig: je kunt kiezen uit een middag- of een avondsessie.

kleurentrends 2016 - trendseminar Box 3

Praktisch:

  • Color Trend Seminar spring/summer 2016
  • dinsdag 10 februari 2015

    • middagsessie, van 12:30 tot 16:00 uur
    • avondsessie, van18:00 tot 21:30 uur
  • Kosten: € 175 ex btw 
  • Voertaal: Nederlands
  • Locatie: The Retail House, Urban City Antwerpen (parkeerruimte om de hoek, op loopafstand van Antwerpen Centraal)
  • Reserveer je plek via RetailPodium

trendkleuren 2016 -

Over Box 3: kleurenprognose, advies en ontwikkeling
Box 3 is gespecialiseerd in trendprognose en combineren van kleuren en past die kennis toe voor internationale klanten in branches als verf en coatings, textiel, meubels, mode en accessoires en food. Twee keer per jaar publiceert Box 3 kleurinzichten en -voorspellingen in een gedetailleerd Color Trends rapport, een perfecte voedingsbodem voor interieurspecialisten, product designers, grafici en ontwikkelaars.
Meer info: www.box3.be

As long as it's pink, right? Colour trends 2016
↑ kleurentrends door Box 3 ↓

colour trends ss 2016 - kleurtrends #kleur #colour