Interieurprojecten van Stylink professionals

redactie  maandag 13 oktober 2014

Een huis dat past als een jas? Een bijzondere aankleding van je evenement, horeca-gelegenheid of "eigen" kantoor? Hieronder een aantal recente projecten van Stylink stylisten en vormgevers. De links naar hun websites en profielen staan erbij, dus als je denkt: dát past bij mij, schroom dan niet om contact op te nemen. Enjoy!


  Living by Lenny - Lenny van der Tuin

Kleur is erg bepalend voor een interieur. Bij deze lichte ruimte wat de basis vormt van dit kantoorgebouw heeft Living by Lenny gebruik gemaakt van krachtige kleuren waardoor deze opvallende objecten nog meer opvallen. Dit maakt een ruimte direct interessant. Living by Lenny ontwerpt interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Stylink LbL

Over Lenny van der Tuin - Living by Lenny
Lenny van der Tuin in interieurstylist en heeft haar eigen adviesbureau: Living by Lenny. Haar interieuradvies staat voor ingetogen, stijlvol en verrassend. Dit komt tot uiting in kleurgebruik, materialen, lijnenspel en contrasterende accessoires. 

wesbite: www.livingbylenny.nl
op Stylink: www.stylink.nl/living-by-lenny


  Feltgood - Ellen van der Wiel

Voor verbetering van de akoestiek in een modern vormgegeven trapportaal van een verbouwd pakhuis, heeft Feltgood voor klanten een akoestisch viltpaneel op maat ontworpen. Om extra geluidsabsorberend materiaal toe te kunnen voegen aan de achterzijde is een dikker spielatten raamwerk gebruikt dat, samen met het dessin, een stoere uitstraling geeft en het naadloos laat aansluiten binnen het industriële karakter van het verbouwde pakhuis.

akoestisch viltpaneel

Over Feltgood - Ellen van der Wiel
Ellen van der Wiel ontwerpt en maakt viltschilderijen van zelfgeproduceerd vilt. Zij schildert met wol. Kleurovergangen, natuurvormen en ritmische lijnen zijn uitgangspunten voor haar design. Voor het artikel over kleurentrends 2015 stelde zij vanuit haar eigen fotoarchief drie collages samen met verschillend kleurpaletten die voor haar een inspiratie zullen vormen in 2015.

website: www.feltgood.nl
op Stylink: www.stylink.nl/feltgood-by-ellen-van-der-wiel


  Hipaholic - Anuschka Odau

hipaholic 

Over Anuschka Odau - Hipaholic
Hipaholic is een creatieve studio gespecialiseerd in styling en fotografie voor webshops, websites en evenementen, maar ook in creatieve ideeën en DIY projecten. In de Hipaholic Shop verkoopt Anuschka hippe, originele en unieke woonaccessoires en kado´s vol vrolijkheid en humor, een bijzondere mix van handmade en vintage spullen.

website: www.hipaholic.nl
webshop: www.hipaholic-shop.nl
op Stylink: www.stylink.nl/hipaholic


  Buro zuyver - Hanneke Verschuren

Bed & Breakfast in Duitsland
In een oud pand zes kamers gerealiseerd, waaronder deze. Een prachtige kamer gelegen aan de voorkant van het pand. Eerst een voorstel gemaakt in Sketchup en gerenderd, alsof het al is gerealiseerd. De laatste foto is het uiteindelijke resultaat. Het behang is van BN Wallcoverings in Amsterdam. Meubelen en accessoires van 101 Woonideeën via Leen Bakker Project Inrichting.

SIX

Over buro zuyver - Hanneke Verschuren
Hanneke Verschuren is keurmerkstylist; het mixen van stijlen en kleur zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is haar kracht. Buro zuyver is sterk in het vinden van praktische oplossingen en maakt een samenhangend geheel met verschillende stijlen en de juiste kleuraccenten.

website: www.burozuyver.com
op Stylink: www.stylink.nl/buro-zuyver


  Dutch Boudoir door Haeser Unlimited

Was je op de Woonbeurs? Grote kans dat je Dutch Boudoir daar bent tegengekomen: het nieuwe Nederlandse merk luxueus bedlinnen werd daar voor het eerst aan de buitenwereld getoond. Dat bedlinnen is ontworpen door Ellen Haeser en is sinds kort te koop bij www.dutchboudoir.nl en in een aantal gespecialiseerde bedwinkels.

romantisch bedlinnen van Dutch Boudoir

Over Haeser Unlimited - Ellen Haeser
Ellen's specialiteit is haar veelzijdigheid: ze heeft jarenlange ervaring in mode-en lifestyle - van trendforecasting, concepten, product design- en ontwikkeling tot sourcing. Voor Dutch Boudoir ontwikkelde zij inmiddels drie romantische collecties bedlinnen van hoge kwaliteit. 

website: www.ellenhaeser.com
op Stylink: www.stylink.nl/haeser-unlimited
website Dutch Boudoir: www.dutchboudoir.nl


  Total X - Lieske Veraart

Magical Winter Wonderland Wedding

Panama Wedding Total X

Over Lieske Veraart - Total X
Voor de perfecte styling van je bruiloft of evenement heb je iemand nodig die creatief is, oog voor detail heeft en gevoel voor stijl en compositie. Schakel Total X in voor de styling, dan weet je zeker dat het goedkomt!

website: www.total-x.nl
op Stylink: www.stylink.nl/total-x


  Irene van Ophoven - Autre Choix

autre-choix

Over Irene van Ophoven - Autre Choix
Autre Choix betekent een andere keuze, voor een verrassende manier van kijken naar nieuwe trends en lifestyle. Autre Choix is het styling- en designbureau van Irene van Ophoven. Zij ontwikkelt stylingconcepten voor interieur, events, visual merchandise en productcollecties als vertaalslag van actuele trends en visuele merkidentiteit. Haar ontwerpen voor interieurstoffen waren onder andere te zien in Milaan en tijdens de Dutch Design Week.

website: www.autrechoix.nl
op Stylink: www.stylink.nl/autre-choix


  Lizan Otte Interieur Design

l milaan-1-1

Over Lizan Otte Interieur Design
Ben je op zoek naar een verrassend interieur passend bij jouw lifestyle? Lizan Otte Interieur Design biedt een verfrissende vertaalslag van al je wensen op het gebied van wonen en naar de realiteit. Mijn uitdaging is om je persoonlijke levensstijl samen te laten smelten met de wereldse invloeden en te komen tot een eclectisch geheel. Of het nu gaat om een kleine of grote aanpassing, van winkel tot kantoorpand en van appartement tot villa, in samenspraak worden je wensen verwezenlijkt.

website: www.lizanotte-interieurdesign.nl
op Stylink: www.stylink.nl/lizan-otte-interieur-design


  Iris van der Meer

Regelmatig een andere kerstsfeer in je huiskamer? Het kan! In de Buitenleven van deze maand heb ik vier kerstbomen gestyled, steeds in een ander thema. Thema op de foto hieronder is hout & bos. Eén fijne boswandeling en je hebt alles in huis voor mooie zelfmakers. Heb je advies nodig voor een fijne sfeer in huis (of je bedrijf)? Ik hoor graag van je!

iris van der meer: kerstsfeer in huis
Credits foto: magazine, Buitenleven #8 | styling, productie & DIY, Iris van der Meer | fotografie, Dani van Oeffelen

Over Iris van der Meer
Iris van der Meer is media-, foto- en modestylist. Haar werkzaamheden liggen vooral bij het stylen en concepten uitdenken voor magazines & merken. Weinig budget? Iris weet de juiste winkels te vinden. Een design uitstraling? Iris kent de juiste merken!

wesbite: www.irisvandermeer.nl
op Stylink: www.stylink.nl/iris-van-der-meer


  Behangrijk - Iris Oudegroeniger

behangrijk

Iris Oudegroeniger - Behangrijk
Behangrijk zorgt voor design behang voor een brede doelgroep. Onder meer 
horeca, zorg & wellness, projectontwikkeling, retail en particulieren kunnen bij 
ons terecht voor gepersonaliseerd behang. Creatief, luxe, design, bijzonder, trendy, of op maat gemaakte muurdecoratie, 
dat compleet naar de wens van de klant ontworpen kan worden. Je kunt kiezen 
voor een vast dessin zonder toevoeging van eigen beelden, maar ook voor een 
dessin waar je eigen foto's invoegt of elementen als achtergrondkleur kunt 
wisselen.

website: www.behangrijk.nl
op stylink: www.stylink.nl/behangrijk


  Woven Wonders - Irene van Vliet

Woven Wonders, te zien en te koop bij Edha Luxury Boutique, Amsterdam: een exclusieve collectie 'Home Couture', ontworpen door textielontwerpster Irene van Vliet. De collectie bestaat uit wandkleden, plaids, kussens en gordijnen.

EDHAexpo - interieurtextiel van Woven Wonders

Over Irene van Vliet - Woven Wonders / Colourstudio
Irene is textielontwerpster en gespecialiseerd in geweven stoffen voor mode en interieur. Ze ontwerpt o.a. throws, decoraties en sjaals met vooral de natuur als inspiratie.

wesbite: www.wovenwonders.nl
op Stylink: www.stylink.nl/colourstudio-woven-wonders


  Studio AHvdK - Marolijn Spreeuwenberg

ahvdk

Alle Hoeken van de Kamer - Marjolijn Spreeuwenberg
Ik ben dessinontwerper / interieurstylist en eigenaar van studio AHVDK. 
Ik heb me toegelegd op het maken van interieurproducten, maar ga daarbij als kunstenaar te werk; ik ontwerp dessins op textiel, papier en keramiek, maar ook op meubels, al naar gelang de opdracht. Een persoonlijk accent in je interieur, speciaal voor jou gemaakt, heeft een meerwaarde. Daarom heb ik binnen studio AHVDK een eigen lijn UNIKA ontwikkeld, 
waarin elk item uniek is. Studio AHVDK richt zich ook op het bepalen, visualiseren, en inrichten van interieurs.

website: allehoekenvandekamer.wordpress.com
op Stylink: www.stylink.nl/studio-ahvdk


  Accent in Huis | HuisMakeOver - Conny de Bresser

Accent in Huis l HuisMakeOver geeft al jaren met veel plezier tijdens de Woonbeurs interieuradviezen aan particulieren. Ook grotere projecten komen steeds vaker op ons pad. Zo ook deze RestaurantMakeOver.

beeld Accent in Huis nieuwsbrief Woonbeurs Stylink2

Over Conny de Bresser - HuisMakeOver en Accent in Huis
Een goed kleurenplan, verrassende ideeën, juiste indeling, materialen, meubels en accessoires maken het verschil! Accent laat ook graag zien wat jij in Huis hebt!

website: www.accentinhuis.nl
op Stylink: www.stylink.nl/accent-in-huis-huismakeover


  Van Wijk Dutch Design

Voor wie echt iets bijzonders wil: de houten wastafels van Van Wijk Dutch Design!

houtene wastafel Dutch Design

Over Van Wijk Dutch Design
Van Wijk Houtindustrie is een 40 jaar oud Amsterdams familiebedrijf, dat met de ontwikkeling van de houten wastafels ambacht verbindt met design. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en houtsoorten, en kunnen ook op maat gemaakt worden. Het hout 100% waterafstotend en bestand tegen vuil. Gegarandeerd. Geïnteresseerd? Bekijk onze website of kom langs in onze showroom in de Amsterdamse houthavens.

website: www.vanwijkdutchdesign.nl
op Stylink: www.stylink.nl/van-wijk-dutch-design