NIA Vakochtend interieurtextiel

NIA Academie  woensdag 30 juli 2014

Nieuwe collecties, nieuwe dessins en nieuwe materialen. Als interieurstylist of -architect beschik je niet altijd over een dealership van stoffenmerken waar je mee zou willen werken. Daarnaast is het up to date houden van al je stalen een kostbare zaak. 

NIA Vakochtend interieurtextiel
www.ankevangoor.com

Tactiele beleving
Daarom organiseert NIA ACADEMIE een inspirerende Vakochtend gegeven door Marlous Schuerman, interieurtextiel specialist en binnenhuisadviseur bij Co. van der Horst in Amstelveen. Deze Vakochtend vindt plaats op locatie waar alle topmerken zijn vertegenwoordigd. Naast het inspirerende verhaal van Marlous kun je alle texturen van stoffen en ander bekledingsmaterialen zien, voelen en ruiken.

3-daagse cursus
Deze Vakochtend is een introductie, maar kan ook als follow-up dienen voor de 3-daagse NIA interieurtextiel cursus waar we o.a. dieper in gaan op materiaaleigenschappen van diverse stoffen, bindingen, stofsoorten, blindsystemen en berekeningen. Deze ochtend gaat het over de kennismaking met de verschillende stofmerken, nieuwe collecties en mogelijkheden.

NIA Vakochtend interieurtextiel
www.ankevangoor.com

Quote
“Een ontwerp voor een interieur is pas compleet als je als ontwerper of stylist de juiste stofbeleving weet te creëren”. Stefan van der Horst

Locatie: Co van der Horst Amstelveen
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Lesdata: Kijk voor actuele cursusdata op de NIA-site

NIA Vakochtend interieurtextiel
tijdens de vakochtend