1-daagse cursus | Perspectieftekenen

NIA Academie  zondag 05 oktober 2014

Stap voor stap leren perspectieftekenen
Essentieel voor de interieurprofessional is het snel kunnen visualiseren van een idee. Daarmee maak je je ontwerp duidelijk aan opdrachtgevers. Beheers je de regels van het perspectief? Dan is het tekenen van driedimensionale interieurs en voorwerpen veel makkelijker.

Direct naar de uitgebreide cursusomschrijving en inschrijven...

1-daagse cursus | Perspectieftekenen

Bied jezelf perspectief
In de training Basisvaardigheden Perspectieftekenen word je vertrouwd gemaakt met verschillende soorten perspectief en verdwijnpunten. Je leert precies dát perspectief uitzoeken dat het best bij jouw stijl of jouw idee past. Samengevat leer je in deze training: het kikvorsperspectief, vogelvlucht-perspectief, 1-puntsperspectief.


HET INTERIEURBOEK | Kees van Schoten
Wacht met aanschaffen van dit boek tot je zeker weet of de cursus doorgaat. Via de docent kun je in de les dit boek kopen. In de winkel kost het € 39,-, in de les € 35,-

1-daagse cursus | Perspectieftekenen

Vaardigheid en vertrouwen
Deze training is de volgende stap in je tekenvaardigheid. Het kan niet genoeg gezegd worden: het (kunnen) tekenen van perspectief is als interieurprofessional onmisbaar. De opgedane kennis en ontwikkelde vaardigheden van deze training geven je zonder twijfel veel zelfvertrouwen bij het maken van presentaties. Dus sta je sterker in de opdrachtenmarkt en tegenover je opdrachtgever. Overigens verhoog je ook je inzetbaarheid, want denk maar eens aan alle interieurbeurzen waar de consument – jouw potentiële klant – zo’n schets bij jouw inrichtings- en stylingadvies verwacht. 

Vakopleiding Binnenhuisontwerper 1
Heb je de smaak te pakken na deze cursus en wil je doorstromen? De Binnenhuisontwerp vakrichting is een volledige opleiding tot interieurontwerper. Met daarin alle kennis waarover je moet beschikken als jij interieurontwerpen wilt maken.

1-daagse cursus | Perspectieftekenen

Welke materialen moet ik aanschaffen?
NIA ACADEMIE levert vooralsnog geen materiaal voor tekenpakketten of boeken voor cursussen. Deze kun je zelf aanschaffen via internet of de plaatselijke winkel. Lees meer...

Doelgroepen
Werknemers uit de woonbranche, interieurstylisten of -designers die hun (interieur)tekenvaardigheid willen verbeteren.

Locatie: Utrecht/Nieuwegein of Zwolle
Lesdatum: Kijk voor actuele cursusdata op de NIA-site
Lestijden: 10.00 tot 16.00 uur - incl. uitgebreid lunchbuffet

Uitgebreide cursusomschrijving en inschrijfformulier

1-daagse cursus | Perspectieftekenen

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je bijvoorbeeld je persoonlijk leerdoel voorleggen? Neem dan contact op! Dat kan via e-mail of met een telefoontje naar René Verhoeven van de NIA ACADEMIE.


06 39 76 99 33
www.niainfo.nl