De tijd is nu - programma DDW13 online

No22  maandag 16 september 2013

Kijk je ook zo uit naar Dutch Design Week 2013? Van 19 t/m 27 oktober vind je in Eindhoven weer de vormgevers en het design van morgen. Dit jaar lanceert DDW de campagne 'Now future' die verwijst naar de crisis en met lef, en zekere rebellie, oproept de handen uit de mouwen te steken. De campagne biedt een positief tegengeluid in tijden van doemdenken.   

 

De tijd is nu - programma DDW13 online
'Now future' de nieuwe campagne van Dutch Design Week

Ook worden dit jaar weer de Dutch Design Awards uitgereikt. De finalisten zijn bekend en alle winnaars worden tijdens een awardshow op 19 oktober bekend gemaakt. Net als andere jaren zijn er awards te winnen in diverse categorieën: communicatie, product, ruimtelijk, beste opdrachtgever, mini young designer en future now. De BNO Piet Zwart prijs (lifetime achievement award) gaat dit jaar naar textiel- en interieurontwerper Ulf Moritz.    

De tijd is nu - programma DDW13 online
Gispen is finalist voor de award 'Beste opdrachtgever'

In het programma vind je dit jaar veel co-creaties tussen ontwerpers en cross-overs van verschillende disciplines. Volgens DDW-directeur Martijn Paulen is ook de grote innovatiedrang van commerciële labels en bedrijven opvallend. 

Vanaf vandaag staat het programma online en kun je jouw favorieten toevoegen aan MyDDW.  

Stylink doet weer verslag in tekst en beeld. De hashtag is dit jaar #DDW13.