Dear Fashion Diary

redactie  maandag 09 september 2013

Ontdek je inner-fashionista

Dear Fashion Diary is een doe-het-zelf dagboek voor creatieve meisjes die van fashion houden en hun eigen stijl willen ontdekken en ontwikkelen. Een uitvoerig geïllustreerd boek vol opdrachten waarin je je inspiratie verzamelt, outfits samenstelt, must-haves noteert, collage's maakt en zo je eigen 'fashion life' vastlegt.

book dear-fashion-diary

Eerder kwam het Britse modedagboek 'My wonderful world of fashion' van Nina Chakrabarti uit, waarin je creatief aan de slag gaat door te kleuren, tekenen, knippen, plakken en kledingstukken en accessoires zelf te ontwerpen. De opvolger 'Dear Fashion Diary' is bedacht en ontwikkeld door Emmi Ojala en Laura de Jong, twee jonge modeprofessionals (illustratoren en bloggers) uit Nederland. Mogelijk wordt Dear Fashion Diary, net als de Britse versie, een hit voor jonge meisjes die op zoek zijn naar een eigen stijl.

dear-fashion-dairy

Tijdens de launch van van het boek vertelden Laura en Emmi hoe het boek tot stand is gekomen, waarom zij een eerlijke modewereld belangrijk vinden, en over hun persoonlijke stijl. Ook Elle fashion redacteur Nicole Huisman hield een praatje over haar persoonlijke stijl en hoe ze die heeft ontwikkeld.

launch-dear-fashion-diary

Dear Fashion Diary is te koop in verschillende winkels in Amsterdam: Bijenkorf, Atheneum, American Book Center, Stedelijk Museum, Selexyz Scheltema, Sukha, Charlie+Mary en online op amazon.com, bruna.nl en op de website van BIS Publishers

Twitter: @DearFashionBook
Facebook: www.facebook.com/DearFashionDiary