SketchUp-cursussen voor starters en gevorderden!

Studio Jet! computercursussen  donderdag 17 januari 2013

Start het nieuwe jaar goed en leer 3D computertekenen met het (gratis!) programma SketchUp. Met SketchUp maak je in een handomdraai fraaie 3D tekeningen. Mooie uitgewerkte 3D tekeningen werken mee aan de verkoop van jouw diensten! 

Studio Jet! geeft SketchUpcursussen voor starters en gevorderde gebruikers. Heb je een etalage op stylink? Dan krijg je korting op de cursussen!

SketchUp | basis

De cursus Sketchup basis is onder meer bedoeld voor interieur- en verkoopstylisten, ontwerpers, interieurarchitecten, makelaars en interieurbouwers. Enige computerervaring is een pré en het is de bedoeling dat je jouw eigen laptop meeneemt. BIj de cursus ontvang je ook het boek 3D-tekenen met SketchUp van Marian van Olst, de drijvende kracht achter Studio Jet. 

SketchUp | gevorderd

Wil je nog meer plezier in het programma SketchUp, meer meer tekenstijlen ontdekken, gemakkelijker aanpassingen te maken in je tekening, snel ramen en deuren kunnen tekenen? Dan is de cursus SketchUp gevorderd iets voor jou. Je kan met al je vragen terecht in deze cursus. We starten met een algemeen vragenuur, zodat je ook kunt leren van anderen. Daarna gaan we allerlei functies en tips&trics behandelen waar je ontzettend veel plezier van zal hebben! Ook zullen we aandacht besteden aan het programma LayOut wat bij Sketchup Pro hoort. Met LayOut kan je namelijk op schaal printen en mooie presentaties maken.

Bekijk het volledige voorjaaraanbod van Studio Jet!

cursussen sketchup bij Studio Jet!