Conceptontwikkeling, Fotostyling, Modeontwerp

Zoë van de Water, Fashion Designer &Stylist

Modedesign│Styling│Conceptontwikkeling│Collectioneren│Prognose│Visie&trends│Visual Merchandise

Met mijn ogen en oren altijd open lees ik alles wat los en vast zit, kijk ik rond op straat, luister naar de waan van de dag, reis ik door Europa en over het wereld wijde web. Waarom? Omdat alles wat er speelt en ontstaat mij kan inspireren. Mijn zintuigen staan altijd op scherp. Ik heb een groot en goed gevoel voor kleur, vorm en materiaal en een oog voor sfeer, verfijning en vernieuwing, kortom de totale beleving van een concept.

In juni 2013 afgestudeerd aan Academie Artemis Hogeschool voor Styling& Vormgeving│Modedesign is het nu tijd mijn creativiteit en kennis in te zetten voor u!

Atelier Zoë van de Water is mijn veelzijdige en creatieve werkplek. Hier ontwerp ik voor grote en kleine klanten, particulier of zakelijk, de ene keer commercieel, de andere keer artistiek. Ik luister, neem waar, vraag door en daarna ontwerp ik pas. Voor u, mijn cliënt.

Mijn hoofd is een archiefkast vol ideeën en plannen. Met veel enthousiasme ontwikkel ik een concept en/of ontwerp ik voor uw merk, doe ik de styling voor uw foto’s, maak ik prognoses of maak ik een beeldvertaling van uw eigen concept.

Wilt u informatie, een offerte of advies neem dan contact op!

Mail:
Telefoon: 0630192313
Vestigingsplaats: Nijmegen
Regio's: Zuid, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: tot 5 jaar