Fotostyling, Interieurstyling, Verkoopstyling

YoY Interieurstyling | HuisMakeOver

Van verrassend kleuradvies tot compleet interieurplan. YoY laat je huis glimlachen!

“Richt je huis in met je hart en laat je huis weer glimlachen”

Dat is ons motto. In onze interieuradviezen en interieurworkshops proberen we mensen op een andere manier naar dingen te laten kijken. We proberen ze te triggeren de keuzes voor hun interieur, persoonlijk of zakelijk, meer te maken vanuit het hart, in plaats van alleen maar met het hoofd. Kleuren, materialen en stijlen hoeven niet altijd precies te kloppen met dat wat er al is en wat logisch lijkt. Juist de verrassingen en tegenstellingen zorgen voor iets bijzonders en iets eigens.

Al onze projecten beginnen daarom met een uitgebreid intakegesprek. In dat gesprek proberen we verrassende haakjes te vinden waarmee we datgene kunnen raken, waarbij de doelgroep zich het meest prettig voelt. Want dat is ons uitgangspunt en onze uitdaging: een plek creëren waar je je goed voelt en geniet, een plek die jou op het lijf is geschreven. YoY laat je huis weer laten glimlachen..

YoY Styling en interieuradvies is opgericht door Yolanda van Zuijlen. Lees hier meer over Yolanda of bel of mail eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie vind je op www.yoy4style.nl.

Aangesloten bij Crisp (Beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten) en   HuismakeOver.

 

Mail:
Telefoon: 0031 6 14 38 21 20
Vestigingsplaats: Amsterdam
Regio's: Midden, West
Klanten: Particulier, Zakelijk
Forte Kinderdagverblijven, RS Retail Solutions, House of Retail
Werkervaring: 5-10 jaar
HuisMakeOverHouse of KIKI | opleidingen verkoopstyling