Conceptontwikkeling, Fotostyling, Tuin, bloem, plant

Helene Verhoeff

HELENE -styling your message- botanical event- product- en fotostyling

wat doe ik ?

Ik ben werkzaam op het gebied van styling en help je om de boodschap van jouw bedrijf of product te te visualiseren. Dit uit zich in bijvoorbeeld de aankleding van een event, de inrichting van een ruimte, product-of fotostyling. Ik doe dit vanuit Kade M in Den Bosch, een inspirerende ruimte op het terrein van de Gruyterfabriek. Afhankelijk van het project werk ik alleen of samen met specialisten. Door mijn achtergrond in bloemen en planten werk ik vaak voor kwekers of pas ik ‘groen’ toe in mijn stylingopdrachten. Planten en bloemen kunnen heel goed ingezet worden om beeld en sfeer te versterken. Andersom maakt een juiste styling groene producten ook waardevoller.

 wie ben ik ?

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van styling en vormgeving. Eerst als docent en vanaf 2011 als zelfstandig ondernemer. Ik ben opgeleid als meesterbinder, heb een sterk conceptueel denkvermogen en een hands -on mentaliteit.

Het doel van iedere styling is de boodschap van een product of bedrijf op een originele en verrassende manier vertalen, waardoor de positie sterker wordt en er onderscheid gemaakt kan worden met de omgeving. Voor mij is het vanzelfsprekend om hierbij de wensen van de klant, de te bereiken doelgroep en huidige trends centraal te stellen.

Mail:
Telefoon: 06-38211269
Vestigingsplaats: 'S-Hertogenbosch
Regio's: Zuid, Internationaal
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: 5-10 jaar