Collectioneren, Conceptontwikkeling, Dessin

VERBEEKDESIGNS

Studio voor dessins: Gordijnen, Behang, Dekbed, Cadeaupapier, Wenskaarten.

VERBEEKDESIGNS richt zich specifiek op het ontwerpen van dessins voor verschillende takken van industrie. Je kunt daarbij denken aan Gordijnen, Meubelstoffen, Behang, Dekbedovertrekken, Servetten en Cadeaupapier. Met zijn 20 jaar ervaring op dit gebied is Chris Verbeek stichter en eigenaar van VERBEEKDESIGNS. Hij wordt daarbij ondersteund door Jill Moonen, Anna Mikhalkova en Mick Verbeek. Daarnaast werkt de studio samen met een twintigtal freelance ontwerpers. 
In de afgelopen jaren zijn de dessins van VERBEEKDESIGNS verkocht in meer dan 30 landen. Merken als: Versace, Paco Rabanne, Abercrombie en vele anderen behoren tot de vaste klantenkring. Buiten het creëren van dessins, heeft VERBEEKDESIGNS ook een adviserende functie naar klanten. 

De studio van VERBEEKDESIGNS is gevestigd in het hard van het creatieve centrum van Eindhoven, het “Klokgebouw” op Strijp-S.

Wij staan overigens altijd open voor een samenwerking met nieuwe freelance ontwerpers die zich specialiseren op het gebied van dessins, zowel digitaal als handmatig. Is dit iets voor jou, ga dan even naar onze website en lees de voorwaarden.

Mail:
Telefoon: 040 7873 192
Vestigingsplaats: Eindhoven
Regio's: Internationaal, Internationaal
Klanten: Zakelijk
Versace - Paco Rabanne - Abercrombie - Graham & Brown - Rasch - Erismann - As Creation
Werkervaring: meer dan 10 jaar
Akademie VogueSintLucas