Interieurontwerp, Interieurstyling, Projectinrichting

Style-Over

Styling, advies, verkoopstyling en (ver)bouwbegeleiding voor particulieren, bedrijven of instellingen.

Vaak zien we dat de eenheid in de inrichting compleet is verstoord. Je herkent het vast wel: in de winkel ziet iets er te gek uit dus je wilt het graag hebben. Eenmaal thuis blijkt dat je aankoop totaal niet to zijn recht komt. Het gevolg is dt de balans in je interieur zoek raakt. 

Of je voorkeursstijl nu industrieel, landelijk of modern is, wij zorgen ervoor dat jouw interieur (weer) één geheel wordt. Door de juiste mix and match van meubels, verlichting en accessoires, creëren wij een sfeer waarin iedereen zich comfortabel voelt.

Wij bieden hulp op alle fronten en kunnen verschillende wensen, ideeën en voorkeuren vertalen naar een stijlvol en passend interieur.

Ons team vindt het belangrijk dat interieuradvies geen luxe is, maar een zorg minder. Wij werken met verschillende pakketten van online advies tot een compleet nieuw interieur. Hierdoor is een mooie inrichting voor iedereen weggelegd.

  • Van het ontwerp, de planning tot de volledige inkoop Style-Over kan alles uit handen nemen.
  • Wij halen het beste uit je interieur
  • Bereikbaar voor iedereen middels diverse pakketten
  • Verzekerd van een plek waar jij je thuis voelt
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Een stap dichter bij jouw droominterieurMail:
Telefoon: 06 42 737 410
Vestigingsplaats: Medemblik
Regio's: West, West
Klanten: Particulier, Zakelijk
Styling, advies, verkoopstyling en (ver)bouwbegeleiding voor particulieren en bedrijven. Van woning, vakantiehuis tot inrichting van bedrijven of instellingen.
Werkervaring: tot 5 jaar
House of KIKI | opleidingen verkoopstyling