Conceptontwikkeling, Interieurstyling, Mode

Studio Mevrouw de Vries

allround design studio, interieur, concept, fashion

Studio Mevrouw de Vries is de designstudio van Gabriëlla de Vries-Riebeek,

Mijn allround design studio ontwikkelt van A tot Z, creatieve concepten voor merken, producten, evenementen en interieurs.

Ik ben van huis uit accessoire ontwerper in de mode, waarbij ik trends voorspel, technische tekeningen maak, prints ontwikkel en van al deze producten ook nog de prijs bepaal.

Ik ben een visueel die denkt in vorm en kleur, een beeld denker met meer expertise dan alleen de mode. Ik ben een allround creatief met een grote passie voor interieur. Stiekem vind ik heel veel leuk om te doen, zolang het bij mij én bij de opdrachtgever past...of je nou een particulier of bedrijf bent.

Dus daarom ontwerp ik inmiddels net zo makkelijk jouw nieuwe interieur, begeleid ik je verbouwing dan ook meteen, en als je daarna besluit te trouwen kun je ook terecht voor de styling van die ene (of misschien wel meerdere... ) dag (en) in je leven.

Ik ben grafisch handig en illustreer, knip en plak, maak technische tekeningen op de computer. Dat is handig voor opdrachten in de mode maar ook voor bijvoorbeeld geboortekaartjes of trouwkaartjes, sfeerbeelden, plattegronden & prints.

Ik ben een inventieve autonoom met een pragmatische creatieve blik, die goed is in budget denken. Op de gebieden waar ik net niet zo heel veel kaas van heb gegeten schakel ik de hulp van échte geleerden in.

O ja, hieronder een lijstje met bedrijven die dachten YES!  studio mevrouw de vries.

BEADIES - JAGO ACCESSORIES - EXPRESSO FASHION 

ARP DESIGN - ANOUKB - BOULEVARDB - DELOITTE- EETLICHT - BOOKING.COM - CBRE

Ik wil graag met je werken, check voor een uitgebreid portfolio

www.studiomevrouwdevries.com of stuur me een mail.

 

Mail:
Telefoon: 0638292530
Vestigingsplaats: Zaandam
Regio's: West, Noord
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: tot 5 jaar