Bedrijfskleding, Conceptontwikkeling, Trendwatching

Studio Bas van Wayenburg

Turning fashion into corporate identity

Studio Bas van Wayenburg is een bureau voor conceptueel ontwerp en imago-ontwikkeling in heren- en jongensmode. Wij ontwerpen modieuze kleding en corporate fashion. Ook begeleiden wij monsterproducties en presentatie rond collecties. Vakmanschap, dialoog en slim ontwerpen kenmerken onze studio.

Hedendaags vakmanschap
Als ontwerpbureau voor herenmode staan wij voor ons vak en voor kwaliteit. Onze ontwerpen sluiten aan bij de tijdsgeest, industriële eisen en –natuurlijk–  uw vraag.  Het bureau is op de hoogte van de laatste materialen en digitale technieken, productieprocessen en de markt.

Slim ontwerpen: gefaseerd proces
Ons ontwerpproces beslaat meestal vier fases: onderzoek, concept, toepassing en realisatie. In de eerste fase definiëren we uw bedrijfsidentiteit, de marktpositie van uw merk en langetermijnvisie. Prognoses, ontwerp en een communicatieplan volgen. In de uiteindelijke realisatiefase begeleiden we de monstercollecties, verzorgen we de project- en monsterproductiebegeleiding, communicatie en presentatie. Regelmatig overleg en duidelijke toetsmomenten garanderen helderheid en een goed resultaat.

Bedrijfskleding en Corporate Identity
Studio Bas van Wayenburg is een van de meest toonaangevende bureaus voor het ontwikkelen van bedrijfskleding binnen een corporate image. Onze ontwerpen versterken uw bedrijfsimago en geven onderscheid, herkenning en bescherming. Draagcomfort is daarbij altijd uitgangspunt.

Mail:
Telefoon: 0621 55 45 05
Vestigingsplaats: Amsterdam
Regio's: Internationaal, Midden
Klanten: Zakelijk
Mannenmode | Bedrijfskleding | Workshops & Lezingen
Werkervaring: meer dan 10 jaar