Trendwatching

ROZENBROOD Trendacademy

Picturing the Future

Heb jij een goed gevoel voor de producten of diensten die we in de toekomst nodig gaan hebben? Zie jij dingen gebeuren die je 5 jaar geleden al voorspeld had? Dan is de ROZENBROOD Trendacademy iets voor jou.

Op de Trendacademy leer je trendwatchen van de trendwatchers van ROZENBROOD. Dat betekent dat beeld centraal staat, als middel om de tijdgeest te onderzoeken. Maar ook dat je beeld gebruikt als inspirerend middel om aan je klant of publiek te vertellen wat er gaat komen. Je krijgt ook inkijkjes in de praktijk van het trendwatchen van ROZENBROOD en gastsprekers.

Cursus Trendwatching De Trendacademy is opgebouwd uit 3 modules van elk 6 bijeenkomsten. Je kunt op verschillende momenten van het jaar starten met module 1, of de cursus vervolgen met module 2 of 3. Na het volgen van module 3 weet je niet alleen wat trendwatchen is maar heb je zelf een volwaardige trendpresentatie gemaakt.

Trendevent
Op het jaarlijkse Trendevent 'Picturing the Future' kun je de trendpresentaties van oud-cursisten zelf zien.

Module 1: Trend in beeld
Wat zijn trends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? Welke rol speelt beeld hierin?

Module 2: Trendimplementatie
Hoe werk je met trends? Hoe vertaal je ze naar je bedrijf of opdrachtgever? Hoe ontwikkel je scenario's, concepten en strategieën? En wat voor vorm geef je deze informatie?

Module 3: Trendcase
Onder begeleiding werk je een case uit tot een volwaardige trendpresentatie. Hoe zet je beeld in als informatiedrager? Hoe maak je een mooie trendpresentatie qua layout en typografie? En hoe word je een goede of nog betere presentator?

Module Plus:
Naast de basismodules biedt de Trendacademy ook extra programma onderdelen ter verdieping van je kennis, verbreding van je vaardigheden en vergroten van je netwerk. Een deel van deze activiteiten in Module Plus is ook toegankelijk voor niet-cursisten. Het programma vindt je op www.trendacademy.eu

Praktisch

  • Eerstvolgende startdata module 1: 15 september 2017
  • De kosten bedragen € 1.400 per module. Dat is inclusief lesmateriaal en koffie/thee, en exclusief btw. De lessen worden gegeven in de Trendstudio in Amsterdam. 
  • Als je bij je inschrijving laat weten dat je via Stylink komt krijg je 10% korting!
  • De Trendacademy biedt alle 3 de modules regelmatig aan. Check voor alle startdata de website van ROZENBROOD.
Mail:
Telefoon: 072 5 817 461
Vestigingsplaats: Bergen Nh
Leslocatie(s): Amsterdam | Eindhoven
Trainingen op maat:
Niveau: HBO, post-HBO
Alexandra CalmeroC-More interieur en conceptburo zuyverAurora Concepts