Retail InspiratieFlash - 29 augustus in Utrecht

RetailTheater  woensdag 27 juli 2016

Kom kennismaken met RetailTheater en retail 3.0

live-inspiratieflash-retail-theater-banner

Wegens groot succes van de eerste editie op 20 juli, organiseert RetailTheater op 29 augustus een tweede live InspiratieFlash. Het beeldverslag van de eerste editie kun je hier nalezen.

Bij RetailTheater delen we onze kennis en inspiratie met onze relaties. Op  29 augustus laten Carin Frijters en Femke Cuijpers, regisseurs van winkelbeleving bij RetailTheater, tijdens de tweede live InspiratieFlash zien wat er speelt in de retail. Aan de hand van een wervelende en beeldende lezing gaan ze dieper in op wat belangrijk is voor de klant en hoe je de klantreis goed in beeld brengt. Ontdek de do's en dont's van winkelinrichting en leer over de ins and outs van presentaties in de winkel. Na afloop is er tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of de specialisten van RetailTheater.

Bestel snel je ticket, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma

  • 15.00 uur inloop
  • 15.30 uur inspirerende lezing door Carin Frijters en Femke Cuijpers
  • 16.30 uur borrel
  • 17.15 uur einde live InspiratieFlash

Praktisch

  • Maandag 29 augustus
  • Locatie: Vechtclub XL, Europalaan 2B, 3526 KS, Utrecht

Vechtclub XL is een creatief bedrijvencomplex met werkplekken voor creatieve ondernemers , presentatie- expositieruimtes, een podium, moestuin en een restaurant. Parkeren op de parkeerplaats van Vechtclub XL (open tot 19.30) is gratis.

Tickets
Een ticket kost slechts 14,99 euro inclusief btw per persoon en bestel je heel eenvoudig online. Met je ticket krijg je toegang tot de live InspiratieFlash op 29 augustus in Utrecht. Tegelijkertijd is je ticket een voucher, die je op locatie op allerlei manieren kunt verzilveren!

Tot ziens op 29 augustus!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren