Conceptontwikkeling, Interieurontwerp, Verkoopstyling

Paula Rutgers Design

Bent u van plan uw woning te verkopen en wilt u dit meteen goed aanpakken? Of wilt u uw nieuwe of bestaande woning (opnieuw) stylen en/of inrichten? Paula Rutgers Design kan u helpen met verkoopstyling of interieuradvies.

Wij zijn ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam in het design & stylingvak en houden ons bezig met uiteenlopende disciplines op gebied van mode,design, styling en interieur. U kunt bij ons onder andere terecht voor mode-, interieur- kleur- en stofconcepten, interieuradvies voor uw bedrijf of woning, vastgoed- en fotostyling. Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere, inspirerende sfeer en ruimte. Bij vastgoedstyling zorgen we dat uw woning opvalt in de huidige huizenmarkt. Met een neutrale blik analyseren wij uw woning en zorgen wij ervoor dat de pluspunten benadrukt worden en de knelpunten neutraal overkomen. Na de restyling kunnen wij de fotoshoot verzorgen evt. met 360 graden- en hoogte foto's, zodat de eerste indruk op internet de beste is! Ook richten wij tijdelijk leegstaande woningen en kantoren in zodat de koper/ huurder een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft.

Een afgeronde studie aan de Hoge School voor de Kunsten te Utrecht, interieur fotografie en een opleiding Vastgoedstylist zorgen voor vernieuwende en verrassende invalshoeken.

Mail:
Telefoon: 030 6055692 / 06 22107495
Vestigingsplaats: Vleuten
Regio's: West, Internationaal
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: meer dan 10 jaar
LNV TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie