Conceptontwikkeling, Interieurontwerp, Kleur

Marie-Gon

een verrassende, frisse kijk, in combinatie met bestaande ingredienten.

De afgelopen 15 jaar heb ik veel gelukjes gehad én aangegrepen: mooie kansen gekregen, inspirerende mensen ontmoet en veel – heel veel   uiteenlopende opdrachten mogen doen.

Geen opdracht is hetzelfde en daarom werk ik niet volgens een vast patroon. De mens en de vraag bepalen welke richting we op gaan. Dat doen we samen. Ik start letterlijk met een leeg vel, daarom is er veel mogelijk en kan ik snel schakelen. De input van de opdrachtgever is een inspiratiebron maar ik probeer altijd verder te gaan en alles uit de briefing te halen, op zoek naar het WOW-effect of knipoog. Ik hou ervan te verrassen!

Mijn kracht? Ik neem je mee in het grote aanbod van kleuren en filter het palet dat bij je past er moeiteloos voor je uit. Daarnaast speel ik met ruimtes, zodat ze plezierig en natuurlijk aanvoelen en zich voegen naar de bewoners of gebruikers. Hiervoor doe ik inspiratie op over de hele wereld én vlakbij huis. Alles wat om ons heen gebeurt kan ik soepel vertalen en interpreteren naar trends en ontwikkelingen. Zo kan ik een goed gefundeerd advies geven over producten, styling, ruimtes, events, etc. Ook draag ik mijn ervaring over aan stagiaires, startende stylisten, detaillisten en inspireer ik klanten van mijn klanten.

Mail:
Telefoon: 06 24080221
Vestigingsplaats: Asch
Regio's: Internationaal, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
Karwei, Histor, Landal GreenParks, TICA, 101 woonideeën,
Werkervaring: meer dan 10 jaar