Evenementen, Interieurstyling, Projectinrichting

Maarten Uijterwaal

Allround bureau met verrassende concepten voor interieur en meer...

Maarten Uijterwaal Interieur & Styling is een allround bureau op het gebied van interieurontwerp en -styling. We werken met name in het MKB-segment, maar ook voor particulieren. Naast creativiteit onderscheiden we ons door zeer snel te kunnen schakelen en goed met een budget om te kunnen gaan. Door onze connecties met geselecteerde bedrijven zijn we in staat om op korte termijn een totale inrichting af te leveren, inclusief stoffering. Zeg maar: van vloer tot plafond, meubels, gordijnen, verlichting en uiteraard de styling.

De afgelopen jaren hebben we diverse opdrachten gedaan op het gebied van interieurontwerp en -styling. Zo hebben we een groot aantal recreatiewoningen ingericht, projectinrichting gedaan, licht- en kleurplannen gemaakt en interieurconcepten bedacht en uitgevoerd. Klantgerichtheid, betrouwbaarheid en sensitiviteit dragen hierbij mee aan een succesvolle samenwerking met u als klant.

Te zien op RTL4:
Vanaf 8 maart 2014 ziet u ons werk terug in het RTL4-programma Droom van een Tweede Huis. Hier zoeken kandidaten de ideale recreatiewoning. Voor dit programma verzorgt Maarten Uijterwaal Interieur & Styling de inrichting en styling van de getoonde recreatiewoningen.

Meer weten of persoonlijk kennismaken?
Neem contact op! We kijken uit naar je belletje of e-mail.

Mail:
Telefoon: 06-14478442
Vestigingsplaats: Almere
Regio's: West, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
Recreatiewoningen, vakantieparken, kantoren etc.
Werkervaring: tot 5 jaar
Akademie Vogue