Duurzaamheid, Interieurstyling, Kleur

Leon10 Interieurstyling

Laat de ruimte leven

Voel je lekker in je eigen huis!

Je wilt graag jezelf laten zien in je interieur maar je weet niet goed hoe? Je wilt ook een stap verder dan alleen mooie dingen kopen die nu 'in' zijn? Daarnaast is bewust leven voor jou een vanzelfsprekendheid maar straalt jouw huis dit nog niet uit?

Leon10 Interieurstyling biedt oplossingen voor deze vragen! Met aandacht en liefde creëer ik een interieurontwerp dat jou zal raken. Want een goed interieur weerspiegelt jouw persoonlijkheid en laat de ruimte leven. Ik verras je graag en help je op weg naar een stijlvol en creatief huis. Een goed ontwerp voorkomt miskopen en bespaart tijd en moeite. Je voelt je lekker in je eigen huis!

Mijn stijl?

Mensen verrassen, terwijl ze zichzelf tóch volledig herkennen in een interieurontwerp van mijn hand, dat maakt mij blij.
Ik werk het liefst volgens het 'cradle to cradle'-principe. Dat wil zeggen dat ik gebruik maak van duurzame en natuurlijke producten en op die manier ook zorg voor een gezond binnenmilieu. Daarbij combineer ik vintage en hedendaags design en zorg met kleur voor een verrassende noot. Meubels en kunst waar je aan gehecht bent, verwerk ik op een speelse manier in jouw nieuwe woonomgeving. Kortom: een interieur dat je raakt!

Op basis van je vraag of budget kies je voor het pakket wat bij je past:
-Basis inspiratieadvies, op originele manier herschikken van bestaande meubels per kamer: 2 voorstellen op 2D plattegrond in kleur.
-Medium inspiratieadvies, persoonlijk interieurstylingadvies per kamer: 2 voorstellen op 2D plattegrond in kleur met (nieuwe) meubels ingetekend / 3D-collage waarin nieuwe stijl en kleuren verwerkt worden / 2x 3D-tekeningen van de kamer 
-Totaal interieuradvies, uitgebreid persoonlijk interieurstylingadvies per kamer: als medium + meubelplan / materialenplan incl. verlichting / 1 maquette

Optioneel kan ik meegaan met de aankopen van de meubels of volledige begeleiding van de uitvoering van het plan verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in een uniek persoonlijk interieurontwerp van mijn hand? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Mail:
Telefoon: 06-14768649
Vestigingsplaats: Houten
Regio's: Midden, West
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: tot 5 jaar
Perk Interieuropleidingen