Interieurontwerp, Projectinrichting, Verkoopstyling

Interni | HuisMakeOver

Voor een creatief advies waar je echt wat aan hebt!

Verhuizen, verbouwen, verkopen, verhuren?
Bij Interni bent u aan het goede adres!
Jaren lange ervaring in de woonbranche aangevuld met productkennis, creativiteit en enthousiasme zorgen er voor dat ik u een goed advies kan geven waar u ook echt mee aan de slag kunt.

Verhuizen of verbouwen?
Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u dit goed aanpakken? Betrek Interni dan al vroeg bij uw project. Uw stijl bepalen, de optimale inrichting zoeken of een advies welke kleuren en materialen te gebruiken, samen maken wij het beste plan voor uw woning.

Wilt u daarna ook de uitvoering laten verzorgen? Interni heeft een groot netwerk van specialisten en kan zelfs een groot assortiment aan vloeren, zonwering en stoffering leveren.

Verkopen of Verhuren?
De woningmarkt blijft een moeilijke markt. Of u nu uw woning wilt verkopen, een nieuwe woning wilt kopen of verhuren, de uitstraling van uw woning is erg belangrijk.

Door middel van verkoopstyling, professionele fotografie, stoffering en modelwoningen bied Interni een ruime mogelijkheid om al het potentieel uit uw woning te halen.

HuisMakeOver?
HuisMakeOver centraliseert en organiseert een landelijk netwerk van ondernemende professionals in de interieur-, woning- en vastgoedbranche.

Dankzij dit kwalitatieve netwerk en op basis van ruime ervaring is HuisMakeOver
in staat maatwerk oplossingen aan te bieden voor particuliere en zakelijke klanten zoals het VerkoopKlaarPlan®, WoonKlaarPlan® en Modelwoningen en Turnkey oplossingen.

Als ERKEND ADVISEUR begeleid ik u graag bij al uw HuisMakeOver wensen en werkzaamheden. Onze diensten, uw gemak.
Kijk voor meer informatie op de website van HuisMakeOver

 

Mail:
Telefoon: 06-42236950.
Vestigingsplaats: Beverwijk
Regio's: West, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
Corporaties, ontwikkelaars, makelaars, particulieren
Werkervaring: 5-10 jaar
HuisMakeOverHouse of KIKI | opleidingen verkoopstyling