Fotostyling, Interieurstyling, Kleur

IDA interior lifestyle

Mijn naam is Ilaria, ik ben Italiaanse en ik woon sinds 2009 in Eindhoven. Ik werk als freelance fotograaf voor het Italiaanse tijdschrift Casa Facile (Mondadori groep), maar ik werk ook samen met verschillende internationale tijdschriften aan doe-het-zelf projectjes en haak ideeën.

In 2010 ben ik een blog begonnen: Ida Interior Lifestyle, waar ik ideeën deel over interieur styling en haakwerk.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Interieur styliste en in hetzelfde jaar heb ik mijn eigen interieur advies bureau opgericht, onder de naam IDA Interior Lifestyle.

Ik ben afgestudeerd interieur styliste met een verfrissende en vernieuwende insteek. Ik volg niet per se de trends maar ik probeer de beste concepten te combineren en een nieuwe persoonlijke stijl te creeëren.

Mijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van design stukken, tweedehands meubilair, vintage elementen en handgemaakte produkten en daarbij houd ik altijd het budget in de gaten!

Ik kan je helpen bij het inrichten van een ruimte vanaf het eerste begin tot het laatste detail, ik kan met je mee gaan interieurshoppen, of ik kan je helpen om nét die laatste puntjes op de i te zetten om van je huis je thuis te maken. Daarnaast kun je bij mij terecht voor fotostyling, interieur- en kleuradviezen en winkelstyling. Ook kun je contact opnemen als je de verkoop van je huis wilt bespoedigen door het aan een tactische makeover te onderwerpen.

Mail:
Telefoon:
Vestigingsplaats: Eindhoven
Regio's: Zuid, Internationaal
Klanten: Particulier
Werkervaring: tot 5 jaar
Perk Interieuropleidingen