Conceptontwikkeling, Fotostyling, Tuin, bloem, plant

Helene Verhoeff

HELENE -styling your message- botanical event- product- en fotostyling

Ieder beeld vertelt een verhaal. Ik vertaal de boodschap van je bedrijf in mooie, pure, eerlijke beelden. Dat varieert van product- of fotostyling tot de aankleding van een event of de inrichting van een ruimte. Vaak gebruik ik daarbij bloemen of planten: die kunnen heel goed sfeer en beeld versterken. 

Mijn stijl? Dat is niet één stijl. Als allround stylist werk ik namelijk altijd in dienst van mijn klant. Ik ben flexibel en pas me aan de opdracht aan. Maar ik denk ook graag mee om jouw boodschap zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Ik ben opgeleid als meesterbinder – vandaar mijn liefde voor groen. Als docent heb ik lesgegeven in fotostyling, etaleren, interieurstyling, bloemschikken, vorm- en compositieleer. In mijn werk als stylist komen al mijn ervaring, opleiding en expertise prachtig samen.

Ik ben creatief, kan denken in concepten en heb een hands-on mentaliteit. Ik zoek naar originele en verrassende manieren om de boodschap van je bedrijf te vertalen naar een pakkend beeld. En ik geniet ervan als het plaatje klopt.

Mijn werkplek bevindt zich in Kade M in Den Bosch, een inspirerende ruimte binnen De Gruyter Fabriek. Industrieel, maar volop in het groen en pal aan het water. Afhankelijk van het project werk ik alleen of samen met andere specialisten. Kennismaken? Je bent van harte welkom.

Mail:
Telefoon: 06-38211269
Vestigingsplaats: 'S-Hertogenbosch
Regio's: Zuid, Internationaal
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: 5-10 jaar

Artikelen van Helene Verhoeff