Interieurontwerp, Interieurstyling, Winkelinterieur

De Lichtschool

Licht leren begrijpen / ontwerpen als een pro!

Goed lichtadvies kunnen geven is waardevol! De Lichtschool maakt je wegwijs in alle aspecten voor het maken van een lichtplan.

Leer op onze vakopleiding creatieve lichtplannen maken als een pro; van offerte tot presentatie. Of het nu gaat om een kantoor, particuliere woning of horecagelegenheid, we leren je alle benodigde kennis over armaturen, techniek en conceptmatig denken.

Voor meer informatie, data en inschrijven: www.delichtschool.nl 

De Lichtschool is een jonge, creatieve vakopleiding die lichtopleidingen, -cursussen en -workshops aanbiedt aan interieurontwerpers, stylisten en medewerkers van woonwinkels. Ook verzorgen we incompany trainingen en lichtlezingen voor het MKB, zoals woonwinkels, installatiebedrijven, technische groothandels en keukenbedrijven.

Het lichtvak begrijpelijk maken
De Lichtschool is onderdeel van Studio Valentijn en is opgericht door lichtontwerper en interieurarchitect Annelies Valentijn, die vindt dat er in het interieuronderwijs veel te weinig aandacht is voor verlichting.

"Architectuur en verlichting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden," aldus Annelies Valentijn. "Toch is er binnen ontwerp opleidingen opvallend weinig aandacht voor verlichting. Ook lijkt het er nog altijd op dat verlichting niet de vanzelfsprekende aandacht heeft van de interieurarchitect of -stylist. Dat moet anders! Daarom ben ik gestart met De Lichtschool; wij maken het lichtvak begrijpelijk."

Mail:
Telefoon: 06 190 501 54
Vestigingsplaats: Breukelen Ut
Leslocatie(s): Zuilen (Utrecht)
Trainingen op maat: Ja
Niveau: Nvt
Studio Valentijn