Interieurontwerp, Interieurstyling, Conceptontwikkeling

villa Noordwijk

De bewoners wilden het door hen aangekochte huis terugbrengen tot een strakke bungalow, waarin de ter plaatse aanwezige natuurlijke kenmerken van het duinlandschap terug te vinden zijn. Dit is gedaan door diverse zandtinten, blauw en groen met elkaar te combineren. Verder zijn verschillende materialen met elkaar afgewisseld, zoals staal, hout, steen, linnen en velours, waardoor het een spannend geheel is geworden. Een andere wens was dat zij graag in één ruimte een luxe badkamer, inloopkast, en ruime slaapkamer met een royale zitgelegenheid wilden hebben. Om deze wens te verwezenlijken zijn diverse ruimtes doorgebroken en is een dragende muur opgevangen met een draagbalk, waardoor, wat eerst niet mogelijk leek te zijn, toch gerealiseerd kon worden. Verder is in de woonkamer het bestaande raam uitgebroken en flink vergroot, waardoor een heerlijke extra zitgelegenheid is gecreëerd, welke is bekleed met een stof waarin de kleuren van de zee terugkomen. meer informatie



naar profiel Lizan Otte Interieur Design