Fotostyling, Trendwatching, Interieurontwerp

PURE styling trendboek 2019 | 2020

In september 2018 zijn we gestart we met de uitgave van een trendboek, gericht op de interieur branche. Dit boek visualiseert de komende (1 tot 2 jaar vooruit) trends in kleur, vorm, materiaal en dessin. Het is ideaal bij collectioneren, maar ook heel bruikbaar als handleiding voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Onderscheidend ten opzichte van andere trendboeken is dat het echt gericht is op de interieur branche. Elke trend heeft een algemeen deel met uitleg en inspiratie, maar ook meteen een vertaling naar concrete (Pantone) kleuren, vormen, dessin en materialen. Praktisch toepasbaar dus.

Jeremy Dawson, CEO Grandhome Group: “ The work we did for the window decoration collection on the back of your Trend book has been very well received. We will definitely buy the next one too.” 

Wieske Leenaarts, afdeling inkoop Trendhopper: “Het PURE styling trendboek is een fijn en duidelijk overzicht van de brede trends in de markt voor 2019 en 2020. De verdieping die Heidi voor ons hierbij gemaakt heeft, geeft net even wat extra richting. Zeker omdat Heidi Trendhopper goed kent. Daarnaast richt ze deze extra briefing nog meer op de interieur branche met specifieke voorbeelden. Zo hebben we een concreter beeld van de trend, inclusief de juiste kernkleuren.”

 

 naar profiel PURE styling
<
>