Training, Projectinrichting

Huis aan de Vecht - Lichtontwerp

Voor een particuliere opdrachtgever is een vrijstaande villa gerealiseerd op een eigen 
terrein aan de Vecht. Het woonhuis bestaat uit twee niveau’s die zijn ingebed in het natuurlijke oeverbos. Binnen- en buitenruimte lopen schijnbaar naadloos in elkaar over. Door het gebruik van daklichten en de grote glaspui is daglicht HET thema van dit ontwerp. Het grasdak maakt deel uit van het landschap waarin het woonhuis is opgenomen. Door een zeer geavanceerde klimaattechniek en uitgekiend ontwerp gebruikt het woonhuis nauwelijks energie.

  • project: Lichtontwerp  en interieurindeling in opdracht van Interhoff
  • architect: Jan Frederik Groos, Groos&Co
  • locatie: Oud-Zuilen
  • opleverdatum: augustus 2009
  • omvang: 300M2
  • sector: particulier

 Fotografie: Groos&Co, Studio Valentijn

KLIK HIER VOOR MEER PROJECTFOTO'S



naar profiel Studio Valentijn
<
>