Conceptontwikkeling, Interieurontwerp, Grafische vormgeving

Visualisatie lounge

Steeds meer winkelcentra zijn in strijd met online shopping en hebben moeite om klanten te trekken. Om meer naar een totaalbeleving toe te werken zal er meer service en comfort aangeboden worden.

Voor winkelcentrum Hoog Catharijne heb ik een centrale lounge ontworpen waar de bezoekers een moment kunnen wachten, hun telefoon opladen of werken. 

Door verschil in comfortgebruik worden de zitplaatsen ingedeeld op de gebruiksduur. Rechts vooraan staat een bank langs een snelle doorgangsroute in het winkelcentrum. Hier zal men korter wachten door het gebruik van de hardere materialen beton en hout.  
De stoelen achterin zijn met vilt bekleed, hierdoor kan de gebruiker zich meer terugtrekken, is er geluidsdemping en zal er meer intimiteit ervaren worden. Deze kant van de lounge is rustiger gelegen in het winkelcentrum en heeft de gebruiker een andere behoefte. 

Afbeeldingen zijn louter ter inspiratie en zijn niet mijn eigendom. Gevonden via Pinterest of elders via Google. Bell lamp, Normann Copenhagen / Bollard lamp, Menu.naar profiel Cindy Holla
<
>