Conceptontwikkeling, Productontwikkeling, Textiel

Gebreid kussen FOLDED

STRIKKS presenteert een serie gebreide interieurproducten: dekens, kussens en handdoeken. De serie 'FOLDED' bestaat uit een wollen deken, en een kussen gebreid in zacht katoen. Het kussen is in vorm gebreid en alvast voor je gevouwen.

GEBREID? MAAR HOEZO?
De breitechniek zorgt voor een flexibele stof. Heel comfortabel in gebruik. En lekker zacht! Onze kussens zijn gemaakt van 100% katoen in een uitstekende kwaliteit.

EN DIE LIJNEN? De grafische lijnen zijn erin gebreid, met een speciale techniek. Ze zijn mooi, maar hebben ook een speelse reden: de stof is gebreid in een speciale vorm, en zodra het is opgevouwen vormt het een vierkant van 60x60cm. In frisse kleuren, een sieraad op je bank.

Al onze producten worden gebreid in België of in Nederland. We werken alleen met kwalitatieve materialen: 100% merinowol en 100% katoen. Wij ontwikkelen onze producten in onze eigen breistudio in Maastricht. En afhankelijk van het product, de afmeting en de productiemthode, breien we het zelf of werken we samen met breifabrieken.

Gemaakt met aandacht en liefde voor het product, dat staat vast!

> meer informatie over onze interieurcollectienaar profiel STRIKKS
>