Samenwerken met Stylink

Jouw verhaal, product of evenement op Stylink? Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. 

Native & editorial advertising
Er zijn verschillende mogelijkheden voor native en editorial advertising, waarbij de redactie een of meer artikelen samenstelt en/of je informatie verwerkt in algemene artikelen. Ook verzorgen we als Stylink.Studio stylingproducties en evenementen waarin we ook jouw product of verhaal mee kunnen nemen. 

Nieuwsbrief, segmentering en targetting
Ruim 7.000 abonnees ontvangen onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Heb je een specifieke doelgroep voor ogen? We kunnen ook segmenteren binnen ons abonneebestand

Social media
We hebben een groot en betrokken netwerk op social media, die we ook gebruiken om onze (en jouw) content te promoten. We kunnen je daarnaast in contact brengen met bloggers, sommige met een enorm bereik, anderen met juist een heel specifieke doelgroep. 

Beurzen en evenementen
Organiseer je een vakbeurs, een evenement of training die voor onze lezers relevant is, als bezoeker of als exposant? Dan moet je zeker even contact opnemen, de belangstelling daarvoor is groot bij onze lezers. Zo "sturen" we al jaren honderden bezoekers en exposanten naar (met name) interieurbeurzen, ook internationaal. 

Sponsoring
We staan open voor sponsoring. Dat kan per inhoudelijke categorie, per periode of gewoon, voor de hele site. In ruil daarvoor geen banners (daar hebben we echt hartgrondige hekel aan), maar - bijvoorbeeld - een vaste plek in de footer en/of in de nieuwsbrief. 

Contact
We gaan graag met je in gesprek. Mail Anna Borsboom:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.