Samenwerken met Stylink

Stylink is een onafhankelijke, redactionele uitgave op het snijvlak van commercie en creativiteit

  • We staan open voor samenwerking en partnerships met merken, maakbedrijven, beurzen, retailers etc. 
  • We organiseren lezingen, studiedagen, workshops en tours - ook in opdracht
  • We helpen je bij branding en marketing, concept- en productontwikkeling - advies én realisatie
  • Wat we niet doen: advertenties en linkruil (bespaar je de moeite) 

Cijfers
Tussen de 30 en 40.000 mensen bezoeken maandelijks deze website; ruim 8.000 abonnees ontvangen onze tweewekelijkse nieuwsbrief. We zijn er natuurlijk ook op social media:

Vacatures
Via Stylink vind je de beste kandidaten voor openstaande vacatures in lifestyle en design. Voor 200 euro plaatsen we je vacature op de site, verspreiden we 'm via onze nieuwsbrieven en socialmedia kanalen. Meer weten? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Beurzen en evenementen
Organiseer je een vakbeurs, een evenement of training die voor onze lezers relevant is, als bezoeker of als exposant? Neem dan contact met ons op, de belangstelling daarvoor is groot bij onze lezers. Zo "sturen" we al jaren honderden bezoekers en exposanten naar (met name) interieurbeurzen, ook internationaal. 

Opleidingen
Het aanbod van cursussen en opleidingen is een populair onderdeel van onze site. Organiseer je zelf workshops of cursussen? Neem dan even contact op om te overleggen over de mogelijkheden; we hebben verschillende abonnementsvormen voor grote en kleine partijen. 

Melk en suiker?
We horen graag van je. Mail Anna Borsboom:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel 06 45742950.