Conceptontwikkeling, Grafische vormgeving, Interieurontwerp

Cindy Holla

Conceptontwikkeling en sferen creëren van boek lay-out tot ruimte ontwerp.

Conceptontwikkeling is mijn passie maar het resultaat is net zo belangrijk. Een sfeer of product creëren waardoor mensen energie krijgen, tot rust komen of geïnspireerd raken is wat mij boeit. Of dit nu een hotel lounge of een mooi vormgegeven boek is, zolang het de mensen maar raakt.

Rond dwalen, mooie momenten ontdekken en verbinden tot een verhaal is wat mij dagelijks inspireert. Kleuren, vormen, patronen en illussies, in wat voor omgeving dan ook, kunnen leiden tot nieuwe ideeën of een eureka moment. 

Ik ben breed geïnteresseerd en kan mijn passie gebruiken in vele vakgebieden. Of het nu gaat om interieurvormgeving, fotostyling, lay-out ontwikkeling, productontwerp of alle bovenstaanden gecombineerd.

Altijd in voor een nieuwe uitdaging, niet bang om kansen te pakken en hongerig naar mooie dingen. Kunnen wij samen iets moois ontwikkelen? Schroom dan niet en bel of mail mij!

Cum Laude afgestudeerd aan HBO Bachelor Allround Styling op Academie Artemis te Amsterdam en pre-master Interior Architecture gevolgd aan HKU te Utrecht.

Mail:
Telefoon: 0642742450
Vestigingsplaats: Amsterdam
Regio's: West, Midden
Klanten: Particulier, Zakelijk
Werkervaring: tot 5 jaar