Trendseminar met Christine Boland en Els van Niekerk

redactie  vrijdag 20 mei 2016

Op 28 juni deelt Christine Boland haar visie op de design language van het winterseizoen 2017-2018. In haar presentatie 'The Underlying Pattern' gaat zij in op de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends, de vormentaal en de kleuren en kleurencombinaties die daarbij passen. Trendforecaster Els van Niekerk is de tweede spreker op het trendseminar.  

consumententrends en design language - the underlying pattern by Christine Boland #trends #design #colour #consumententrends #christineboland

Patronen en drijfveren
"Om écht te kunnen doorgronden waar het naar toe zal gaan is het nodig de onderliggende patronen en drijfveren te vatten. Pas dan kun je de vertaling maken naar je eigen merk, concept of tribe," zegt Christine Boland hier zelf over. Vanuit een breed perspectief van wereldnieuws en omgevingsfactoren zoomt zij in op de effecten op consumententrends, design language, fashion en colour. Met inspirerende voorbeelden uit een breed spectrum aan disciplines, veel fashion en nieuwe colour moods en colour keys. Met de informatie uit 'The Underlying Pattern' heb je de aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling van je collectie of concept in handen.

De lezingen van Christine Boland worden door bezoekers - en door ons - altijd hoog gewaardeerd; wat ons betreft bij voorbaat een aanrader!

Turn on, tune in, try out, transform
Na Christine Boland treedt  Els van Niekerk van trendforecastbureau Oltmans van Niekerk op als spreker. Ook zij gaat in de presentatie “Turn On, Tune In, Try Out and Transform” in op lifestyle & consumententrends op weg naar 2018 en verder. Welke waarden zijn belangrijk, nu en in de komende jaren? Hoe implementeer je deze nieuwe waarden in jouw bedrijf, product of dienst? De vier macro- en lifestyletrends die Els belicht zijn; Seamless Paradox, New Natural, Change the Future en The Code of Luxury. Ondersteund door trendonderzoek geeft zij inzicht in de consumenten, mindsets, producten, materialen en kleuren van de toekomst.

Praktisch

  • dinsdag 28 juni, van 12:00 tot plm 16:30 uur
  • locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
  • kosten: € 250 (€ 150 voor studenten en docenten) exclusief btw, inclusief lunch en borrel
  • aanmelden

Verder lezen