Vacature: Home Made By zoekt product designer

Stylink.Studio  donderdag 01 maart 2018

Home Made By zoekt een productdesigner behang, gordijnstoffen, tapijt en vloerkleden. Heb jij ervaring in een functie als productdesigner in de interieurbranche en heb je ervaring op het gebied van productontwikkeling in deze tak? Ga jij daarnaast nauwkeurig en resultaatgericht te werk met focus op de beste kwaliteit? Dan is deze functie interessant voor jou!

homemadeby vacature productontwerp #wonen #interieur #design #product #productontwerp beeld via Home Made By

DE FUNCTIE
Als Product Designer maak je onderdeel uit van het Home Made By product development team en ben je verantwoordelijk voor ontwikkelingsprojecten op het gebied van behang, gordijnstoffen, tapijt en vloerkleden. Je werkt mee aan het hele traject van collectieconcept tot en met de vertaling naar de winkel en diverse media-uitingen. In deze functie heb je contact met producenten om jouw ontwerpen tot een eindproduct te begeleiden en presenteert deze intern. Je kunt conceptueel denken en je kunt je heel goed verplaatsen in onze klanten. Uiteraard ben je bekend met ontwerp en ontwikkeling van de productgroepen, het maken en verwerken van dessins en het ontwikkelen van textiele producten. Je hebt kennis van- en gevoel voor kleur, trend en design en bent onderzoekend in vernieuwingen op het gebied van ontwerp en productie. Je werkt nauw samen met het hoofd Product Development. Kortom, een veelzijdige baan, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt aan de ontwikkeling van een jong en ambitieus merk.

FUNCTIEVEREISTEN

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in productdesign
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een functie als Product Designer (of vergelijkbaar) in de interieurbranche
  • Je beschikt over voldoende materiaalkennis en productkennis en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen (is een must)
  • Je bent internationaal georiënteerd en hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Goede kennis van Adobe CS.

Binnen je vakgebied wil je 'best in class' zijn en je gaat altijd voor de beste kwaliteit. Je bent proactief, hebt oog voor detail en werkt zeer gestructureerd. Voor afgesproken resultaten neem je verantwoordelijkheid en beloftes kom je na.

ZOVEEL MEER DAN EEN INTERIEURMERK

Home Made By is veel meer dan een spannend nieuw interieurmerk vóór en dóór gepassioneerde, lokale schilders, stoffeerders en stylisten. Wij combineren persoonlijk interieuradvies met authentiek vakmanschap samen uiteraard met prachtige collecties verf, wandbekleding, raamdecoratie en vloeren. Wij willen huizen creëren huizen waar mensen zich gelukkig in voelen. In 2016 zijn de eerste pilotstores geopend en inmiddels is Home Made By exclusief verkrijgbaar bij 75 winkels in Nederland. Ons doel? Mensen écht te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken en daarmee bij te dragen aan een mooiere wereld. Help jij ons mee? Kijk voor meer informatie op homemadeby.nl.

WAT WIJ JE BIEDEN?
Home Made By biedt je een gevarieerde functie binnen een jong team met enthousiaste collega's op ons kantoor in Badhoevedorp. Het salaris is marktconform en je krijgt alle mogelijkheden om je talenten volledig te benutten. De creatieve organisatie heeft ambitie en biedt je een plezierige werkomgeving.

INTERESSE
Kwalificaties zijn voor ons heel belangrijk bij het selecteren van de juiste kandidaat. Een goede motivatie waarom je deze functie bij Home Made By ambieert, is tevens een reden om je uit te nodigen voor een gesprek.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en jouw profiel komt overeen met het profiel dat we zoeken dan ontvangen wij graag jouw schriftelijke sollicitatie! Deze kun je richten aan Yoka Stada:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Je kunt reageren op deze vacature tot 21 april 2018.

homemadeby dessin logo 2018

OPLEIDING
Relevante HBO/WO opleiding of werkervaring.

FULLTIME/PARTTIME
Fulltime

CONTRACTUREN PER WEEK
40